Posledná hviezda přehled

Posledná hviezda
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301467/mid_posledna-hviezda-yam-301467.jpg 4 261 261

Pátá vlna / Piata vlna série

< 3. díl

Sú tu dolu, sú tam hore, nie sú nikde. Chcú Zem, chcú nám ju nechať. Prišli nás vyhladiť, prišli nás zachrániť. Za všetkými týmito hádankami je schovaná pravda: Cassie sa cíti zradená. Rovnako ako Macherka. Zombie. Nugget. Všetkých sedem a pol miliardy ľudí, ktorí donedávna obývali našu planétu. Najskôr ich zradili Tí druhí, teraz ich zrádzajú vlastní. V týchto dňoch sa zvyšky zachránených obyvateľov Zeme budú musieť rozhodnúť, čo je dôležitejšie: zachrániť sa… alebo zachrániť to, čo nás robí ľuďmi.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: , Tatran (Bratislava)

The Last Star, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledná hviezda. Přihlašte se a napište ho.

m2056
10.09.2023 3 z 5

Poslední díl série četl jsem jen z nutnosti dozvěděl se jak příběh dopadne je lepší než druhý díl ale klidně to šlo napsat do jedné delší knihy než dělat tři.

Fortuna7
18.08.2023 1 z 5

A sakra, tak tohle bylo fakt špatný. Vlastně naprosto chápu filmaře, že je natočený jenom 1. díl, protože z tohohle by se nedal natočit ani trailer... Knihu jsem měla celou dobu chuť odložit, ale vzhledem k tomu, že to byl závěrečný díl, tak jsem se překonala. Děj byl absolutně nezáživný, chování postav mi nedávalo smysl a ten konec to totálně zabil. Nebýt romantické linky, tak bych to absolutně nedala.
No a taková třešnička na dortu - jsem jediná komu přišlo, že ti mimozemšťani se vlastně vůbec nevyřešili? XD
Achjo, tahle série se teda moc nepovedla, celkově hodnotím tak 30%.

VA_Krtek
29.04.2023 2 z 5

Poslední kniha v sérii a tohle už bylo vysloveně utrpení. Nemám ve zvyku knihy nedočíst, takže jsem dal i tuhle, ale bylo to na morál. Nechcu se vlastně o tom ani moc rozepisovat. Kazdé z dětí v knize bylo nečím mezi Rambem a Jamesem Bondem. Ufff. To neeee.

Jdou si pro nás. Pro všechny.

18.04.2016

Kniha Posledná hviezda v seznamech