Patsy tropí hlouposti přehled
Fan Vavřincová (p)
![Patsy tropí hlouposti Patsy tropí hlouposti](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142597/bmid_patsy-tropi-hlouposti-X5j-142597.jpg?v=1604054662)
První kniha autorky vydaná v knihovničce AHOJ, později vycházelo pod názvem Eva tropí hlouposti.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Patsy tropí hlouposti. Přihlašte se a napište ho.
![pip11 pip11](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/113145/m_pip11-sqz.jpg?v=1548780002)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Filmové ztvárnění příběhu jsem měla vždy velmi ráda a také tuto zábavnou knihu jsem si hezky užila. Staré české veselohry s plejádou famózních herců jsou moje topka, brala bych jejich psané zpracování, což se mi, žel, až na tuto výjimku, nesplní. Psaný příběh je skoro věrnou kopií filmu a s vizualizací herců to nemělo chybu.
![alzbeta4340 alzbeta4340](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/121272/m_alzbeta4340-4MR.jpg?v=1540886438)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Těžko hodnotit. Ve své době byl tento románek určitě komediální hit, navíc podpořený vynikajícím filmovým zpracováním. Dnes je to naprosté retro - jak po obsahové, tak i stylistické stránce. Nicméně příjemný přednes pana Zadražila v audioknize nakonec způsobil, že jsem si na styl textu zvykla a docela se bavila.
Kniha Patsy tropí hlouposti v seznamech
v Mé knihovně | 108x |
zfilmováno komedie film za první republiky a protektorátu český film humoristické rományAutorovy další knížky
2008 | ![]() |
1944 | ![]() |
1995 | ![]() |
1971 | ![]() |
1994 | ![]() |
Přečteno v rámci výzvy. Filmy pro pamětníky mám moc ráda. Koukaly jsme na ně vždy v neděli s babičkou.
Kniha z antikvariátu, moc milé čtení.