Pavoučí síť přehled

Pavoučí síť
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536630/bmid_pavouci-sit-6620dac296631.jpg 5 548 548

Platnéř série

Platnéř #2 Lukášovi, platnéřskému tovaryšovi, se podařilo za přispění svého příznivce Lorenza Scorsiniho šťastně uniknout z Prahy, kde mu bylo několikrát ukládáno o život. Co mu asi přinese jeho nový domov, Miláno? Město platnéřských mistrů, ale i mistrů v používání dlouhých nožů. A proč se o něho zajímá vládce Milána a Lombardie Galeazo Visconti? A dokáže dosud tělesně slabý Lukáš přežít Castello Nuovo, kde jsou cvičeni nájemní ochránci lidí a zároveň jedni z nejzručnějších vrahů? A uchoval si Lukáš svou schopnost lézt po zdech a střechách? A mohou být slepice velké tak jako člověk? A je pro Lukáše Angela, Scorsiniho dcera, po sňatku s jiným mužem už navždy ztracena? Dokáže se vypořádat s intrikami pražské šlechty? A odolá pokušení vrátit se k manželce a malému synkovi dřív, než splní stanovený úkol?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavoučí síť. Přihlašte se a napište ho.

Kšandy
13.02.2025 5 z 5

Stejně jako první díl, i tato knížka se pěkně četla. Děj pěkně ubíhal. Žádné zbytečné scény. Krásně vše na sebe navazovalo.

n.ezn.amy
11.02.2025 5 z 5

Lukáš se dostává do se svým ochráncem Scorsinim a jeho dcerou Angelou do Milána, kde díky přímluvě Scorsiniho získává místo v platnéřské díla mistra Pratiniho. Jeho šikovnost a umění vzrůstá, získává věhlas, ale současně i závist a nepřátele. Lukas Praghense, jak mu zde začnou říkat, se dostane nejen uznání, ale i musí doslova bojovat o svůj holý život a existenci. Skvělé pokračování mladého platnéře Lukáše, kdy František Niedl dokázal sugestivně popsat středověkou atmosféru Milána v době stavby Duomo di Milano.

zandu
26.01.2025 audiokniha 5 z 5

Druhý díl za mnou a nadšení z poslechu této série mě neopouští. Jen ten Lukáš mi přijde až zbytečně moc dokonalý. Všechno umí, všechno zná... asi mě to trochu ruší, ale jinak nemám co bych vytkla. Vrhám se na závěrečný díl a jsem opět zvědavá, jaké strasti a slasti Lukáše čekají :-)

Kniha Pavoučí síť v seznamech

v Mé knihovně201x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)