Pavučina lstí přehled
Julie Clark
Meg Williamsová. Maggie Littletonová. Melody Wildeová. Různá jména pro stejnou ženu. V jedné chvíli zmizí, aby se vynořila jako někdo jiný. Studentka. Životní koučka. Realitní agentka. Objeví se vedle vás a bude vám říkat přesně to, co potřebujete slyšet, a než se nadějete, nejspíš vás připraví o vše. Kat Robertsová už deset let čeká na návrat ženy, která jí obrátila život vzhůru nohama. A teď když se tak stalo, je Kat odhodlaná být tou, kdo o ní zjistí pravdu. Jak se však obě sbližují, začínají se hroutit Katiny dlouholeté domněnky a musí se ptát, kdo je Meginým skutečným cílem. Pavučina lstí se noří hluboko do psychiky dvou žen a jejich posedlosti najít spravedlnost a změnit svůj osud.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2024 , Ikar (ČR)Originální název:
The Lies I Tell, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavučina lstí. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavý příběh ! Super jak se člověk posouvá v ději, tak postupně mění názor na hlavní postavy! Strhla bych jen půl hvězdičky, kdyby to šlo, ale jelikož to nejde, tak jedna celá šla dolu, a to jen kvůli tomu, že to nebylo až tak napínavé. Ale i tak rozhodně doporučuji ! :)
Meg a Kat, hlavní hrdinky, které by za jiných okolností mohly být velmi dobré přítelkyně. Jenže... Ani jedna neříká té druhé pravdu. Kat před Meg zatajuje, že je novinářka, Meg před Kat zase svůj plán pomsty.
Knížka se četla velmi dobře, sice jsem záhy věděla, kam děj směřuje, ale čtení mě hodně bavilo a kupodivu jsem Meg fandila. Doporučuji.
Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)
11.02.2024
Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)
15.10.2023
„Jsi silnější, než si myslíš. Tohle zvládneš, a ještě ti to prospěje. A ona to fakt zvládne. Vím jistě, že když je srdce zlomené, znovu se zocelí a bude silnější. Odolnější.“
„Domov mi zmizel toho dne, kdy zemřela máma. A od té doby se honím za přízrakem nějakého pocitu. Hledám reset, který by mému životu vrátil řád. Ale v určitém okamžiku se člověk musí přestat honit za něčím, co neexistuje, a jít dál.“
Kniha Pavučina lstí v seznamech
Kniha se mi nelíbíla, při čtení se mi před očima odehrával naprosto podprůměrný B film. Námět zpracován již mnohokrát předtím. Nic nového. Nedoporučuji a toto první setkání s autorkou bylo pro mne zároveň i posledním.