Grim přízrak přehled
Åsa Larsson , Ingela Korsell
Druhý díl ze série PAX pro mladé čtenáře. Poznej svého nepřítele... Z hlubin věků někdo přivolává temné síly. Tajná knihovna je opět v ohrožení a ochránit ji bude čím dál těžší. V Mariefredu po nocích řádí záhadný tvor podobný ohromnému psovi a napadá obyvatele městečka. Bratři Viggo a Alrik ho musejí zastavit dřív, než dojde k dalším neštěstím. Může to být vlkodlak? A jak s něčím takovým bojovat? Bratři se usilovně snaží najít odpověď v tajné knihovně a setkávají se přitom se záhadným čarodějem Damírem, který přišel varovat strážce před smrtelným nebezpečím. Mohou ale podivnému návštěvníkovi věřit?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grim přízrak. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl prakticky navazuje na děj v ten samý den, co skončil první. Opět je to skvělý odpočinkový poslech velmi dobře namluvený. Věřím, že i v papírové formě by se příběh skvěle četl. Jak se zdá potíže s holí prokletí byly jen taková příprava na to, co bratry a strážce knihovny čeká. Pokračování je již ve frontě.
Sérii znovu posloucháme v rámci jarních prázdnin s dětmi a moc se nám to líbí. Napětí, humor, tajemství, magie... to vše ve spojení s přednesem pana Vondráčka z příběhu dělá něco, od čeho se nedá odejít. I napodruhé super.
Kniha Grim přízrak v seznamech
Ještě lepší než první díl.