Sladký život s vôňou škorice přehled
Ruth Kvarnström-Jones
Pekáreň s vôňou škorice série
< 3. díl
Do idylického pobrežného mestečka Halleholm zavítala krásna svieža jar. Lovisina pekáreň prekvitá a ona sama žiari šťastím. Nielenže ju Axel požiadal o ruku, ale dokonca spolu čakajú dieťa. Lovisa má však ešte jeden sen. Rada by kúpila starý schátraný stánok s vafľami a znova mu vdýchla zašlú slávu. Lenže keď sa anonymný kupujúci rozhodne preplatiť jej ponuku, začne sa znepokojovať: pokúša sa jej azda niekto zasa hádzať polená pod nohy? Na druhej strane Atlantiku, v New Yorku, žije Lovisina najstaršia sestra Johanna. Okrem toho, že je manželkou a matkou, pôsobí aj ako hlavná flautistka v Metropolitnej opere. Napriek zdanlivo dokonalému životu Johanna zúfalo túži vrátiť sa domov. Keď objaví inzerát Kráľovskej švédskej opery, v ktorom hľadajú flautistu, rozhodne sa urobiť veľký krok. Podarí sa obom sestrám naplniť svoje sny a zariadiť si krásny život, alebo sa im ich nádeje zásahom osudu rozpadnú na malé kúsky?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , MetaforaOriginální název:
Nya drömmar i Halleholm, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladký život s vôňou škorice. Přihlašte se a napište ho.
Poslední díl se mi líbil snad nejvíce. Autorka píše lehce a sladce, ale současně otvírá těžká témata. Vůbec bych se nezlobila, kdyby byl ještě nějaký další díl, nebo bylo přeloženo něco dalšího od této autorky.
Tato série mě bavila, ráda jsem se vrátila do městečka Halleholm a sledovala osudy Lovisy a lidí kolem ní. Jsem ráda, že to všichni zvládli a konec dobrý, všechno dobré.
Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)
23.04.2023
Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)
18.09.2022
Kniha Sladký život s vôňou škorice v seznamech
v Mé knihovně | 162x |
2021 | Pekárna s vůní skořice |
2022 | Pekárna plná života |
2022 | Sladký život s vôňou škorice |
Velmi povedený příběh stejně jako u předchozích dvou dílů, který se četl téměř sám. Příběhy obyvatel Halleholmu se mi moc líbily.