Peníze, nebo život? přehled
Tomáš Hajzler
Osm z deseti lidí se věnuje práci, do které se nechali zatlačit nejprve společností a následně svým životopisem. Svůj potenciál využívají v průměru na 5-15%. Peníze, nebo život? je kniha o tom, jak se vymanit z pasti krysího závodu a živit se tím, co člověk miluje. Narazíte v ní na nespočet příběhů, metafor, skazek a též příkladů skutečných lidí, kteří se dokáží obstojně život děláním toho, v čem jsou nejlepší a co je opravdu baví.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Peníze, nebo život?. Přihlašte se a napište ho.
Pakliže se nechcete upracovat k smrti, hnnát se za karierním uspěchem, ale naopak žít, dělat co Vás baví a nikam nepospíchat, je to kniha přesně pro Vás, hodně z toho už určitě víte, kniha následně potvrzuje, že má smysl žít teď a né až jednou, nebo čekat na důchod. Knihu jsem dlouho chtěl, ale nebyl jsem rozhodnut si ji koupit, pak jsem ji dostal od manželky, a to mi udělalo fakt radost, nyní je bohužel k sehnání jen e-book. Tištěná verze již jen po bazarech. Určitě doporučuji všem, v nynější uspěchané době to je určitě potřeba.
Příjemné čtení, zajímavé nápady a fakta. Sice nelze brát všechny myšlenky bezhlavě důsledně, ale je v tom kus pravdy a každý si v knize najde něco, co si do života ponechá..
Kniha Peníze, nebo život? v seznamech
v Mé knihovně | 26x |
2021 | Dobrý život ve stínu konzumní společnosti |
2013 | Peníze, nebo život? |
2016 | Třináct tisíc dní |
Knihu jsem měla dlouho v knihovně a popravdě mi taky dlouho trvalo ji přečíst. V půlce jsem myslela, že to není nic pro mě, ale konec jsem úplně zhltla. Takže knihu doporučuji, Tomáše Hajzlera sleduji i na soc.sitich a v hodně věcí s ním souznim. Za mě ale je rozhodně o něco lepší kniha Život ve stínu konzumní společnosti, ta se mi četla o něco lépe.