Robin na stope přehled
Thomas Brezina
Penny a sedm bílých tlapek série
Robin má opäť plné ruky práce - nielen v škole, kde jej hrozí ťažký test z matematiky, ale aj doma pri vy pomáhaní v otcovej veterinárskej ambulancii. V lese ktosi rozostavil pasce, do ktorých sa chytilo niekoľko sŕn, kún, jazvecov a mačiek. Znamenajú však nebezpečie pre každého, kto sa pohybuje po lese, pretože sú veľmi zákerné. Bezpodmienečne treba nájsť aj neznámeho páchateľa, ktorému spôsobuje zjavnú radosť týranie psov z najbližšieho okolia. Keď však ide o zvieratá, má Penny vždy dostatok odvahy a energie a s plným nasadením sa pustí do riešenia všetkých problémov. ... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 1999 , Mladé letáOriginální název:
Vorsicht, Fallensteller!, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Robin na stope. Přihlašte se a napište ho.
Prečítala som viaceré knihy z tejto série, ale práve Robin na stope je mojou najobľúbenejšou, možno preto, že to bol prvý príbeh o Penny a jej dvoch psoch, ktorý sa ku mne dostal. Pamätám si, aká som bola očarená prostredím, v ktorom Penny žila a ako veľmi som túžila mať takých skvelých psíkov. Vlastne by som sa tuším s Penny hneď aj vymenila, keby to bolo možné :))) Sú to ozaj pekné detské knihy plné priateľstva, odvahy a lásky ku zvieratám.
Kniha Robin na stope v seznamech
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Super knížka , která byla napínavá i dojemná , celkově shrnuto prostě velmi dobrá .