Percy Jackson: Příručka pro polobohy přehled

Percy Jackson: Příručka pro polobohy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542674/bmid_percy-jackson-prirucka-pro-polobohy.jpg 4 17 17

Percy Jackson série

Zábavná kniha plná příběhů, her a zajímavostí ze světa Percyho Jacksona. Jak přežít setkání s Arésovými syny v zoo? Jak zvládnout rozzuřeného Titána? Na tyto a další životně důležité otázky vám poskytne odpovědi originální příručka z univerza Percyho Jacksona. Kromě toho vás čekají také příběhy a rozhovory s Percym, Groverem, Annabeth a dalšími oblíbenými postavami. Nechybí ani mapka, luštění a další bonusový materiál. Staňte se s tímto nepostradatelným průvodcem odborníkem na Percyho svět!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Percy Jackson and the Olympians: The demigod files, 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Percy Jackson: Příručka pro polobohy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

zirafinec
15.09.2024 5 z 5

Pokud jako já vlastníte od Riordana, co se sehnat dá, tahle knížka vám nesmí chybět! Přečtete ji za chvíli a konečně se dozvíte, jak to tedy bylo s tím Bobem :)

Witchann
12.09.2024 4 z 5

Typicky "riordansky" humorná i napínavá polobožská jednohubka. Doplňující povídky se mi líbily všechny, "Hádův meč" nejvíc (naprosto očekávatelně) a rozhovory s táborníky pobavily. Nějaké to lehčí čtivo občas vůbec neuškodí a Percy Jackson mne v očekávání zábavného odreagování zatím nikdy nezklamal.


JitulHa
11.08.2024 4 z 5

Rick Riordan se svými příběhy je vždy značkou kvalitního čtení. Proto, je skutečně dobře, že poslední dobou konečně i u nás začaly vycházet tzv. doplňkové knihy z jeho světa. Další v řadě, je právě Příručka pro polobohy, která kromě třech krátkých povídek - teď už mimo jiné víme, jak to celé vlastně bylo s titánem Bobem - nabízí také rozhovory s některými postavami, luštění a podobně. Co se týče designu, kniha sice není celobarevná ani nijak zvlášť vymazlená, ale jako menší počteníčko pro dlouhé odpoledne či další riordanovský kousek do knihovny, naprosto skvělá!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Percy Jackson: Příručka pro polobohy v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x