Pérka, drátky, kolečka přehled

Pérka, drátky, kolečka
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462201/bmid_perka-dratky-kolecka-mlt-462201.png 4 144 144

Mína Mašlová je uznávaná herečka, která úspěšně vzdoruje útokům věku i mladších hereček. Její manžel právě dokončil divadelní hru s hlavní rolí psanou Míně na tělo. Jenže během příprav na velkolepý profesní i osobní triumf se začínají objevovat pochybnosti. Co když Mínu dohnalo rodinné prokletí v podobě začínající demence? Jak se vyhnout selhání a zklamání celého divadelního světa? Nadějí může být hereččina sestra, která žije v Paříži, na herecké úspěchy rezignovala a spálila za sebou všechny mosty. Dokážou k sobě sestry najít cestu, nebo budou dávné křivdy a ústrky silnější? A co když je to všechno úplně jinak?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pérka, drátky, kolečka. Přihlašte se a napište ho.

aljoska83
09.12.2024 2 z 5

Jsem ráda, že jsem četla jako první Závity ulit. Protože po této knize bych žádnou další od autorky nečetla. Prostředí divadla mě nebavilo, do poloviny jsem myslela, že nedočtu. Druhá polovina sice byla lepší, ale celkově mě kniha nenadchla.

sladkovka
31.10.2024 4 z 5

Když se bojíte podívat pravdě do očí tak Vás strach dokáže zničit.
Po přečtení 60 stran jsem chtěla knihu odložit, ale jsem ráda, že jsem to neudělala a dočetla. Sáhla jsem po odpočinkovém čtení, ale pro mne docela psycho.

ŽralokPeet
26.03.2024 5 z 5

Skvělý popis divadelního prostředí, charaktery hereček i ostatních lidí. Zápletka mě ani trochu nebudila. Moc dobré čtení.

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021

Kniha Pérka, drátky, kolečka v seznamech

2018  86%Závity ulit
2017  76%Dvojitý gambit