Závity ulit přehled
Martina Málková
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy. Stejně jako Marta, jejíž život se právě zhroutil a teď je postavena před úplně nové výzvy a problémy. Jak se s nimi popere? Dokáže překonat stín, který poznamenal její osobní i pracovní život? Poetické vnímání reality se prolíná s rockovým stylem a hranice se stírají. Někdy se nám realita zdá být povrchní a klamavá… nebo se k ní stavíme s příliš velkými předsudky, a když prohlédneme, býváme příjemně překvapeni? Co čeká na Martu – najde sílu začít znovu a čelit svým životním kopancům? Pretty Woman z Holešovic se každopádně nikdy nevzdává!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Závity ulit. Přihlašte se a napište ho.
Od začátku bylo téměř jasné jak to dopadne, přesto se velmi dobře četlo. Vtipně napsáno.
Někdy přečtu v knize cca 15 stran a vím, že pro mě bude hodně těžké knihu přečíst.
No a někdy se v tomto prvním dojmu spletu a kniha se přede mnou rozvine a já ji prostě neodložím, ani kdyby já nevím co :-) .
Opravdu pěkný příběh, který se čte úplně sám.
Příběh je ze života, jednoduchý, bez náhlých zvratů, hysterických výlevů a má hezký konec.
Knižní novinky (18. června - 1. července)
18.06.2018
Kniha Závity ulit v seznamech
Praha osudy lidí učitelé, učitelky autoškola mezilidské vztahy manželská krize osudy žen nový začátek zakázaná láska české romány
Super odpočinková kniha. Sice předvídatelná, ale tak dobře napsaná, že se četla sama. Moje první kniha od autorky, určitě jdu zkusit další.