Péťa se učí mluvit přehled
Marta Galewska-Kustra
Péťa / Učím sa rozprávať série
1. díl >
Seznamte se s Péťou a jeho veselou rodinkou! Krásně ilustrované leporelo se stane oblíbeným průvodcem při prvních krůčcích v mluvení. Soustředí se především na zvukomalebné výrazy a samohlásky, které používají už roční děti. Kniha má záměrně jednoduchou formu a je doplněna krásnými ilustracemi, které dítě motivují, aby pojmenovávalo objekty a opakovalo zvuky, což přirozeně vývoj jeho řeči podporuje. Leporelo je určeno dětem od 12 měsíců.... celý text
Literatura naučná Pro nejmenší
Vydáno: 2021 , PikolaOriginální název:
Pucio uczy się mówić
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Péťa se učí mluvit. Přihlašte se a napište ho.
Neviem presne, čo je na týchto knihách o Kubkovi také fascinujúce, že in deti nemôžu odolať, dokonca ani pár sekúnd na fotenie. Teda isteže sú úžasne ilustrované, jednoduché a miestami až minimalistické, totálne zo života. A je tam havo. Ale majú ešte nejakú iskru, ktorú len deti poznajú a preto ich všetky chcú dookola čítať. U nás je druhý diel topka ale tento, prvý, je pre mladšie dieťa najvác.
Kniha se přímo hemží citoslovci, takže se v ní rodič může inspirovat, jaké zvuky s dítětem "trénovat". Jedna dvoustrana se třeba odehrává v lese, další v kuchyni, na hřišti, u prarodičů na zahradě, u vody... Připomínají se tak situace, kdy je vhodné použít třeba jejda, tytyty, cvak cvak, ššš ššš, papa, mlask, bééé atd. Případně si lze s dítětem povídat a ukazovat na obrázky v knížce: Péťa rozbil láhev, co mu asi řekne maminka? Tytyty. Určené úplně nejmenším dětem.
Nejprodávanější knihy od začátku roku 2024
15.04.2024
Kniha Péťa se učí mluvit v seznamech
genetická metoda čtení (velká písmena)
2021 | Péťa se učí mluvit |
2021 | Péťa říká první slova |
2023 | Péťa povídá ve větách |
2023 | Péťa na prázdninách |
2024 | Péťa umí vyprávět |
Naše malá roste s Péťou a učí se spolu mluvit :-) Věřím, že i díky této knížce se naučila spoustu věcí mi rozumět i když je třeba ještě neumí říct. Patří mezi její nejoblíbenější, už mám objednané další dva díly a jsem zvědavá, co na ně řekne. Pro mě super inspirace, co mám s malou trénovat a učit ji.