Péťa umí vyprávět přehled

Péťa umí vyprávět
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534630/bmid_peta-umi-vypravet-65f9f38b27b75.jpg 5 18 18

Pátý díl Péťových dobrodružství je tu! Tentokrát Péťu čekají velké změny: narodí se mu totiž nový sourozenec. Umí už vaše děťátko mluvit? S Péťou a jeho nejbližšími si procvičí své vypravěčské dovednosti. Pod každou velkou ilustrací najdete navíc další obrázky, které dětem pomohou popisovat a vyprávět. Co strana, to také otázka na téma, které děti v tomto věku začíná neobyčejně zajímat – vlastní narození. Vyprávějte, popisujte a povídejte si, užívejte si společně strávené chvíle.... celý text

Literatura světová Pro nejmenší
Vydáno: , Pikola

Pucio umie opowiadać, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Péťa umí vyprávět. Přihlašte se a napište ho.

hroneczek
02.09.2024 5 z 5

Úžasná kniha, která seznámí malé dítě s příchodem sourozence na svět. Ukáže mu, co všechno se může doma dít, co všechno se z příchodem dalšího člena v rodině změní, co se od něj jako od staršího může očekávat i to, že mít z celé situace smíšené pocity, je naprosto v pořádku.
Celá série Péti je skvělá a moc moc moc ji doporučuji všem dětem! (I rodičům :-) )

Jeninas
17.08.2024 5 z 5

Knihu doporučuji nejen fanouškům Péti, ale všem nastávajícím maminkám, které potřebují s novou situací seznámit staršího sourozence. Moje malá napjatě sleduje, jak "červené mamince" roste bříško, jak si stejně jako její maminka chystá tašku do porodnice a rovněž vidí, co se bude dít potom. Hodně ji to uklidnilo a mně ve výsledku taky.

veronika0382
31.07.2024 5 z 5

Seznamte se s Péťou a jeho blízkými. Tenhle sympatický chlapeček je oblíbeným společníkem všech dětí, které se učí mluvit. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách :)

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Kniha Péťa umí vyprávět v seznamech

2021  96%Péťa se učí mluvit
2021  98%Péťa říká první slova