Soucit musí stranou přehled

Soucit musí stranou
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495519/bmid_soucit-musi-stranou-fVO-495519.jpg 4 24 24

Výtvarník Ctirad Karáfiát spolu se svým kamarádem objeví při hledání polodrahokamů pod hromadou kamení mužské tělo. Vše nasvědčuje tomu, že proslulý hledač nerostů, kterých se v Krušných horách nachází nespočetně, zemřel nešťastnou náhodou. Když je však pohřešována i jeho spolupracovnice, nastupuje na scénu klášterecká mordparta, která začíná rozplétat složité vztahy mezi zemřelým a jeho nejbližšími. Ctirad začíná bez ohledu na důrazné varování kapitána Beránka i své manželky Šárky pátrat na vlastní pěst a dostává se, jak je pro něj obvyklé, do vskutku nebezpečných situací...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soucit musí stranou. Přihlašte se a napište ho.

sakro
24.11.2024 5 z 5

Ctirad, Šárka, Beránek, Vrána. Skvělá parta. Těch knih od pana Kubáta je už hodně, ale pořád mě baví. Je to taková moje rodina. Přestože jsem z Ostravy, znám Klášterec nad Ohří, znám Kadaň, znám okolí těchto měst, takže znám místa,, která popisuje a tím pádem je mi vše tak nějak bližší. Největším problémem je najít ke každě knize nové, originální hodnocení. Nejvíce by mi totiž vyhovovalo zkopírovat hodnocení knihy předešlé a vložit jej do hodnocení té současné. Bylo by vždy v pořádku, ale je mi jasné, že by to nebylo fér. Tak se s tím budu muset u každé další knihy nějak popasovat. Každopádně super, příjemná oddechovka a jen doufám, že budou přicházet další a další.

bazyk21
10.09.2024 5 z 5

Přečteno jedním dechem, za mne prima letní čtení

rafan65
24.08.2024 5 z 5

Znovu musím uznat že další příběh ze série Petr Beránek a Ctirad Karafiát je bezva čtení. Tolik humoru který čtenáře musí bavit jsem v žádné detektivce nenašel. Přitom autor napsal příběh který nepostrádá kvalitní zápletku, na pachatele jsem přišel až na samém konci případu. Pár měsíců jsem si dal odpočinek od této série, po přečtení této knihy mám zálusk na další díl. Jsem velmi spokojen.

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Soucit musí stranou v seznamech