Sleduj mě přehled

Sleduj mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516786/bmid_sleduj-me-Juy-516786.jpg 4 161 161

Phoenix série

< 4. díl >

Hunt si noci ve Phoenixu vždycky užíval, najednou mu to však nestačí. Potřebuje víc. Potřebuje vztah. A nechce nikoho jiného než Lottie. Touží po ní už roky. V čem je problém? Žena jeho snů si od něj udržuje odstup. Odmítá si ho pustit k tělu a snaží se ignorovat jiskru, která mezi nimi přeskakuje. Hunt ví, že ji přitahuje, že je jen vyděšená. Důvody však zůstávají zahalené tajemstvím. Když se na scéně objeví lidé z Lottiiny minulosti a baží po odplatě, její tajemství vycházejí na světlo – spolu s výbušnou touhou, s níž oba dosud bojovali. Nezvladatelný chtíč vede k lásce, když ale Lottie začnou ohrožovat její mafiánští bratři, hranice mezi tím, co je správné a co ne, se pomalu stírá. Hunt je rozpolcený mezi věrností zákonu a potřebou chránit Lottie. Má jen jedinou šanci jí ukázat, že mu stojí za to o ni bojovat… a že její láska mu stojí za všechna rizika.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sleduj mě. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (33)

HankaJosefiova
09.09.2024 4 z 5

Napínavý, sexy, a tak nějak to rozvíjelo celkový pohled na tuhle skupinu z Phoenixu. Mě se to líbilo. A myslím, že mě to i naladilo na poslední díl.

Dela90
07.08.2024 5 z 5

Napínavý díl od začátku až do konce. Ačkoliv má kniha štítek erotika, v tomhle díle ji bylo minimum. Nicméně se ukazuje proč se série jmenuje Phoenix. Není to jen elitní erotický klub,ale je to hlavně rodina, která bojuje za své přátele. Je hodně cítit, důvěra, přátelství a potřeba ochraňovat.

Rhys znovu ukázal, že má velké srdce i pochopení. Setkáváme se zde i s dalšími postavami předešlých dílů. Elise mě neustále nepřestává překvapovat, to je prostě IT kouzelnice.

Ústřední dvojicí je Lottie, která pracuje ve Phoenixu, ale taky má své temné tajemství. Jednoho večera, když ji převrátí zloděj byt vzhůru nohama, se všechno změní. A vypluje na povrch pravda.

Hunt, ve dne slušný policista, a v noci účastník Phoenixu a taky kamarád Rhyse a dalších lidí. K Lottie ho to táhne už nějakou dobu a pořád se nehodlá vzdávat, ačkoliv ona ho pořád odmítá. A pak jednou opravdu povolí. Co za tím bude a co všechno se dozví o minulosti Lottie? Dokáže ji ochránit?

Skvěle zakomponováno nebezpečné prostředí i celkové rozuzlení se mi líbilo.

Hodnotím rozhodně jako 2. nejlepší díl z celé série.
Hodnocení 4,5


Ála1968
08.07.2024 5 z 5

Tenhle díl byl zatím nejzajímavější.Trochu romantiky,trochu erotiky,trochu tajemna,trochu mafiáni,jo tohle já můžu

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dvůr zázraků, Pohádka a další knižní novinky (21. týden)

21.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sleduj mě v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených226x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených7x
v Knihotéce161x
v Chystám se číst85x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech2x