Piatok trinásteho přehled
Sandra Chastain
Lincoln MacAlistair požiadal o záchranu Karen Millerovej, ktorá leží po dopravnej nehode v kóme, lekára Nikolaia Sandora. Karen sa odmieta vrátit do života, hoci jej zranenie vôbec nie je také vážne, aby jej hrozila smrť. Nikolai Sandor prežil osobnú tragédiu a pokladá Kareninu záchranu za šancu uľahčiť svojmu svedomiu... Voľné pokračovanie úspešnej romance V hodine dvanástej (LS 99).... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1997 , WistOriginální název:
Mac's Angels: Sinner and Saint, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Piatok trinásteho. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem také přečetla, protože se mi hodila do čtenářské výzvy, ale nelituji. Je to taková romantická jednohubka.
Příjemná nenáročná oddechovka na letní odpoledne. Zamilovaný příběh, který je založen na ztrátě paměti hlavní hrdinky a lékaře, který ji probere z kómatu netradiční metodou.
Kniha Piatok trinásteho v seznamech
1997 | Pátek třináctého |
1999 | Odhalení |
1997 | V hodině dvanácté |
2001 | Model |
1993 | Stříbrné náramky |
Stejně jako čtenářka pode mnou jsem ji četla kvůli výzvě. A nemůžu říct, že by mě to nebavilo. Bylo to milé, nenáročné čtení na jeden večer. Taková jednoduchá červená knihovna, ale čtivá. Dala bych 3,5 *, kdyby to šlo, ale nejde, tak 3:).