Pieseň domova přehled
La Vyrle Spencer
Keď sa Claire dozvie, že jej manžel Tom má nemanželské dieťa, zrúti sa jej sen o rodinnom šťastí. Musí vynaložiť veľa úsilia, aby dokázala pochopiť a odpustiť.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1996 , Ikar (SK)Originální název:
Home Song, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pieseň domova. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Síce svetielko na konci tunela v tomto žánri, ale veľmi slabé svetielko. V rukách zručnejšieho autora by to mohlo byť oveľa lepšie, lebo námet to bol zaujímavý.
Lenže celkový príbeh je naivný a slabo graduje. Keď sa nájde stratený syn, tak sa pozornosť zameriava na to ako sa s tým vysporadúva manželka (inak, veľmi detinsky) a nie na to, aby sa budoval teda ten vzťah s ním? Bozk súrodencov bol veľký krok vedľa, keďže potom v konečnom vyznení to ani nemuselo byť. A tak celkovo všetko to bolo nesúrodené a nedotiahnuté, ale ako som už spomínala, tak, ehm, v rámci žánru klenot? :-)
Další pěkná knížka od této autorky, i když bych ji nezařadila mezi ty nejlepší. Opět je ale vše napsáno hezky bez příkras, žádný romantický kýč.
Kniha Pieseň domova v seznamech
pro ženy milostné romány USA (Spojené státy americké)
1996 | Kolibřík |
1993 | Když se začíná znovu |
2005 | Naplnění |
1999 | Toxin / Měsíční svit ti sluší / Až za hrob / Příslib lásky |
1994 | Oddelené postele |
Příjemné počtení na odpoledne nebo večer. Kniha sice neokouzlí, ale není ani jinak špatná.