Pivandr: Středočeským krajem přehled

Pivandr: Středočeským krajem
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353807/bmid_pivandr-stredoceskym-krajem-wld-353807.jpg 3 3 3

Průvodce po vybraných 25 pivovarech Středočeského kraje. Současně album na upomínkové samolepky, které budou v pivovarech k dostání. První díl série, která hodlá pokrýt celou Českou republiku. Knížka provádí po pivovarech Vysoký Chlumec, Kostelec nad Č.l., Klášter, Kutná Hora, Krušovice, Lobeč u Mšena, Zbraslavice, Únětice, Nymburk, Benešov, Mutějovice, Lety, Sedlec-Prčice, Slaný, Jince, Kounice, Zadní Třebaň, Podlesí, Sedlčany, Dolní Břežany, Mělník, Nupaky, Kněžičky, Dědkův Mlýn a Řevničov.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pivandr: Středočeským krajem. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

Malarkey
19.08.2024 2 z 5

Sám na instagramu píšu o pivovarech, o jejich historii, o tom, jak jsem si návštěvu konkrétního podniku užil, co měli na čepu, jak to tam na mě působilo. Takže i z tohoto důvodu mi Pivandr přišel vysloveně jako zajímavý nápad. Tedy, dokud jsem neotevřel první knihu.

Ano, je pravda, že když pivovar zavřou, tak to autor knihy úplně neovlivní. Nicméně obsahově v knize není nic zajímavého, čistě osobního, žádné pocity a dojmy z návštěvy pivovarských prostor. Čistě jen informace o jeho vzniku, co mají klasicky na čepu a jak se k ním dostanete. Takže vlastně nic z toho, co jsem si představoval z Pivandru – zkušenosti z výletu vlakem za pivovarem. Nic. Takže vypovídající hodnota takřka nulová.

Plus tu je možnost sbírat nálepky v každém pivovaru, když ho navštívíte. Ze zkušeností ale vím, že nálepky z Pivandru a mnohdy i razítko pivovary spíš nemají (možná to nemělo takový dosah, jak si autor představoval), byť je to nápad velice hezký. Sám razítka a turistické vizitky sbírám. Jenže když nemají, nemá jiný smysl tyto knihy doma dál držet.

Daisuke
05.02.2019 2 z 5

Myšlenka hezká, bohužel však příliš nefunguje. Pěkných pár pivovarů jsem obešel, nálepky měli ke koupi jen v jediném...


Martin396
16.12.2017

Pekna kniha, ale ty gramaticke chyby...?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pivandr: Středočeským krajem v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit4x