Plameny války přehled

Plameny války
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540129/bmid_plameny-valky.png 4 30 30

Legie série

< 10. díl

Útok! Pozemské legie se svými spojenci útočí proti Společenství veškerou svou silou. Strategická planeta Tara je předmostím invaze enlilů proti churitským armádám a její obsazení dostanou za úkol právě lidští vojáci. Velké válečné stroje, strategie řízené automatickými bojovými systémy, ale i boj muže proti muži. Tedy i ženy proti mužům, mnoha mužům, protože když jde do boje Aga, je jeden soupeř málo! A co teprve, když se do všeho zapletou Fifinka a Gertruda! Posádku Kraksny čeká nejtvrdší zkouška ohněm války, ale kde nejsou oběti, není vítězství. Jenže ne každé vítězství nakonec stojí za to. Příběh Legie se blíží do finálové čtvrtiny a vy chcete být rozhodně u toho.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plameny války. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Honey0105
dnes 2 z 5

Jakmile na mě vyskočil nový díl na audiotéce, tak jsem se pustila ihned do toho. Ale musím přiznat, že jsem mírně zklamaná. Devadesát procent knihy se točí jen okolo Moravce a chybí zde ostatní postavy. Což je prostě škoda. Sice Moravec také ví, co je humor, ale prostě tomu chyběla jiskra. Navíc mi přijde, že příběh začal a skončil na stejném místě. Taková trochu kniha navíc. Poslouchalo se dobře, ale kdyby člověk díl vynechal, tak by se nic nestalo (možná až na Fifinku-k naštvání i pro otrlé povahy).

bumble
předevčírem 3 z 5

Za mě mírné zklamání. Na každý díl se těším a netrpělivě čekám na další dobrodružství posádky 'Kraksny", ale tentokrát to bylo vlastně jen o Moravcovi a jeho válečném tažení. Celý díl na mě působil jen jako taková vsuvka, která příběh prakticky nikam neposunula. A já jen pevně doufám, že celá (jinak vynikající) série nebude mít sestupnou tendenci.


Maud22
24.06.2024 5 z 5

Jak už sám název napovídá, tentokrát to nebude procházka růžovou zahradou, nicméně odpadní stoky vystřídají bažiny. Díl je převážně věnován kapitánu Bouchačovi. Je to správný týpek každým coulem, dokonce i Aga má o něj starost, přestože je pro ni stále "maso", a lodní AI Gertruda kvůli němu i lže. Boj na povrchu i ve vesmíru je situován u planety Tara, kdysi sídlu vyspělé civilizace, jež se sama zničila. Příznačně vyšla z bažin, kterých je planeta plná, a do bažin se i vrátila. Když Moravec pochopí, že osvobození Země není tak úplně nadosah, rozhodne se jít svou cestou. A jeho věrná posádka ho následuje, teda ne celá. Závěr je srdcervoucí, podezřívám autora, že nám některým to dělá schválně, se sadistickým potěšením potýrá čtenáře. Jsem zvědavá, jak předposlední díl uchopí Kristýna Sněgoňová. Má vyjít na podzim, takže Banik, p...o.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček nejprodávanějších knih (25. týden)

27.06.2024


Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Plameny války v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit30x

Autorovy další knížky

Leoš Kyša
česká, 1979
2016  83%Spad
2014  79%Příliš dlouhá swingers party
2010  84%Hustej nářez
2017  87%Poločas rozpadu
2020  85%Operace Thümmel