Po přečtení nepalte přehled
Erik Decimus
Jen jednou za život se objeví kniha, která vám odpoví na vaše otázky a zavede vás do bezpečných vod, kde je vše křišťálově jasné. TATO KNIHA TO NENÍ.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Po přečtení nepalte. Přihlašte se a napište ho.
Když si vezmu knihu Erika a Chrise, je mě nejen hezky, je mě krásně, nádherně. Tato kniha je plná překrásných slov, která přidávají velký smysl životu. Jsou to slova plná nádherných chvil, okamžiků, jsou k zamyšlení a zároveň je to přesně ta KNIHA, která vám vykouzlí krásný úsměv na tváři a dodá jiskru vašim očím. Já to takto mám a proto jí mám :) a nedám ! Je to kniha, která je živá, je zároveň talismanem. V mé knihovně má své místo a vím,že se tam přátelí s dalšími, nejen od Erika, a tvoří tak skvělou partu v našem obývacím pokoji. Už jen ta myšlenka, že ji mám a mohu si ji kdykoli vzít, je k nezaplacení :) Moc za ni děkuji.
Kniha, kterou neuklidíte do knihovny , protože ji musíte mít po ruce na polici nebo nočním stolku , aby jste se mohli kdykoliv vracet , protože je vtipná , moudrá a neomrzí se .Pobaví a přitom vás donutí přemýšlet.
Kniha Po přečtení nepalte v seznamech
2022 | Bezceler |
2022 | Můžu. Ale nechci |
2020 | Po přečtení nepalte |
2019 | Štěstí na obzoru |
2018 | Decimoviny |
Životní moudra psa a jeho páníčka velice trefně stylizovaná, doporučuji číst jako jednohubky, výborné na zlepšení nálady.