Hadilovka přehled
Cullen Bunn
Pochmurný kraj série
Chlapec bez kůže se snaží rozklíčovat tajemství svého původu. Ema pátrá po tajemství v jednom strašidelném domě, a mezitím zasadí zlotřilý had do myslí nevinných obyvatel městečka Holler šílené a zlé myšlenky.
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2019 , Comics CentrumOriginální název:
Harrow County, Vol. 3: Snake Doctor, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hadilovka. Přihlašte se a napište ho.
Třetí kniha oblíbené série přináší další pochmurné příběhy a odhalení. Jednotlivé sešity a příběhy nebyly špatné, seznámí nás s dalšími obyvateli tohoto neobvyklého místa a dokreslí okolnosti okolo Harrow County, ale "proboha", co to střídání kreslířů ?! Čtvrtý díl byl pro mé oči vyloženě iritující a zkazil mi požitek z příběhu. Doufám, že do budoucna se takové "experimenty" již nebudou opakovat.
Jako vsuvka k této sérii to bylo milé, ale osobně bych to nezařadil na pozici třetího dílu. Buď až někde za půlkou, když už budu mít lepší představu o tom světě nebo jako úplně poslední bonusový díl. Krom toho byla první povídka nezáživná a poslední měla otřesnou kresbu. (Ani já nechápu, jaký měl autor důvod přenechávat část jiným kreslířům. Je to snad u komiksů běžné?) Prostřední dvě povídky byly kvalitní a přirozeně na sebe navazovaly, což mi vyhovuje mnohem víc.
Kniha Hadilovka v seznamech
2018 | Hejna běsů |
2019 | Darth Maul - Syn Dathomiru |
2021 | Cyberpunk 2077: Trauma Team |
2017 | Valkyrie |
2021 | Odkaz rodu Blacků |
Nu, tak jsem zase proti proudu. Na rozdíl od prvních dvou dílů jsem hned v první povídce této knihy dostal to, co mi chyběl. Tedy skvěle postavenej příběh - přesně tak to má být. Je jedno jak se to udělá, jaké téma to bude mít. V tomto případě převaděč duší s atmosférou, u které by se už možná dvanáctileté dítě bálo (na rozdíl od prvních dvou dílů, které byly pro smích všem). Píšťalka z ptáčka, sváča u kolejí, kůže, jméno…. Moc dobré. Druhý příběh průměr, třetí podprůměr. Ale prostě v úvodu jsem dostal to pravé ořechové….