Důvěřuj mi přehled
J. Lynn (p)
Román Počkám na tebe, jak ho neznáte. Důvěřuj mi vám odhalí Camovu stránku příběhu.Cameron Hamilton je zvyklý dostat vše, po čem touží, obzvlášť od žen. Když do jeho života doslova vrazí Avery Morganstenová, konečně se setkává s osobou, která je schopna odolat jeho nádherným modrým očím. Ale Cam se nehodlá vzdát. Nedokáže dostat tu odvážnou a záhadnou dívku z hlavy.Avery má tajemství, jež jí brání přiznat, co ke Camovi cítí. Když vytrvá a nabídne jí delikátní domácí sušenky, prolomí tím dívčiny bariéry a získá si její důvěru? Nebo ho Avery nevpustí do svého života a on ztratí první skutečnou šanci na lásku, která trvá věčně?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Trust in Me, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Důvěřuj mi. Přihlašte se a napište ho.
Přečetla jsem i tento díl z pohledu Cama a jeho myšlenek a podívání se na věc. Trochu vysvětlení více jeho vztahu k přátelům, ale za mě popravdě si stačí vybrat jeden díl a ten přečíst. Na konci je jemně spoiler k nahlédnutí do budoucnosti posledních stran.
Jako kniha se mi líbila, ne že ne. Ale přišla mi zbytečná. Nic nového jsem se v knize nedozvěděla. Rozhovorů s přáteli či rodinou bylo pomálu, takže více jsme se o dalších postavách nedozvěděli. Myslím, že kniha z pohledy Avery i Cama mohla být spojena v jednu a byla by to naprostá pecka. Ale samozřejmě připomenout si božského Cama stálo za to.
Kniha Důvěřuj mi v seznamech
v Přečtených | 1 396x |
sex láska pro ženy prostředí školy, studentské prostředí
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Celá série se mi moc líbila, je velmi čtivá a sympatická, i když jednotlivé osudy vůbec nejsou banální. Pohled Camerona nás vrací k prvnímu dílu série a popravdě nic nového v podstatě nepřinesl. Byl to takový bonbonek na závěr.