Počkej na mě, Radko! přehled
Lenka Lanczová
Dívčí román z prostředí malého města o rozmazlené a nesnášenlivé studentce, která se zásluhou nekompromisního chlapce změní ve správnou dívku. Hrdinka, hezká studentka obchodní akademie, má všechno, na co si vzpomene, neboť její rodiče patří k místní maloměstské smetánce. Ve škole i ve svém okolí je značně namyšlenou hvězdou až do chvíle, kdy se zakouká do chlapce se špatnou pověstí. Radce se po čase podaří přijít na skutečný důvod jeho vyvádění a objeví v něm pod drsnou slupkou silnou a charakterní osobnost. Hájí ho, staví se proti celé své snobské rodině a nakonec, když se sama potýká s važnými zdravotními potížemi, je to právě on, kdo jí navrátí pokleslé sebevědomí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Počkej na mě, Radko!. Přihlašte se a napište ho.
![Nermal Nermal](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/393172/m_nermal-hqV.jpg?v=1656104148)
Byl jsem zvědavý, jestli bude znát, že to je spisovatelčina prvotina, ale dá se říct, že to byla stejná klasika jako všechny ostatní příběhy.
Tentokrát příběh počínající lásky Radky a Pavla v Račicích.
![Comp.Bear Comp.Bear](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/440232/m_comp-bear-655d027395285.jpg?v=1700594291)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moje puberta :-) Po letech jsem se k LL vrátila a některé se mi už líbí méně, jiné si pořád drží laťku. A série s Radkou je pro mě top.
Kniha Počkej na mě, Radko! v seznamech
2014 | ![]() |
2013 | ![]() |
1997 | ![]() |
2009 | ![]() |
Tuhle knihu jsem přečetla znova po 19ti letech a musím říct, se mi pořád líbí. I přesto, že Radka mi byla stále nesympatická a Pavla jsem jí záviděla! Pro shrnutí, je to kniha o kráse lidskě duše a o tom, že je krása pomíjivá a neznamená všechno...