Podej mi ruku přehled

Podej mi ruku
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447982/bmid_podej-mi-ruku-7Ky-447982.jpg 2 40 40

Neodolatelný psychologický thriller o příšerném tajemství, které zničí neobvyklé přátelství a jednou provždy změní kamarádkám život. Říkaly jste si úplně všechno. Ale pak ti toho řekla příliš. Kit ve svém oboru vystoupala na samý vrchol. Mnoho neschází a dosáhne všeho, po čem kdy toužila. Nehodlá dopustit, aby ji cokoli zastavilo. Někdo jí však zastoupí cestu: Diane. V sedmnácti byly nejlepší kamarádky a sdílená ctižádostivost z nich učinila nerozlučnou dvojku. Až do chvíle, kdy Diane prozradila Kit své tajemství – tu nejhorší věc, jakou udělala, jakou si Kit uměla představit – a rozmetala jejich přátelství na kousky. Do dnešního dne je Kit jediná, kdo ví, co Diane provedla. A Diane zase ví něco, co by mohlo zničit vše, o co Kit tak dlouho usilovala. Kam až je Kit ochotná zajít, aby se jí všechna ta dřina, všechny ty oběti vyplatily? A čeho se naopak nevzdá? Diane si myslí, že je úplně stejná jako ona. Ctižádostivost: člověk ji má v krvi... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Jota

Give Me Your Hand, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podej mi ruku. Přihlašte se a napište ho.

Ann58
23.07.2024 3 z 5

Bylo to takové zvláštní... Děj dobrý, občas jsem se ztrácela a nechápala myšlenky hlavní hrdinky a některá místa mi nedávala smysl. Mrazivý thriller si představuji jinak, ale dočetla jsem až do konce:-)

devildeny
02.03.2023 3 z 5

Jedná se o náhled do psychicky narušené duše ženy. Kniha se četla poměrně dobře,nebyla tam hluchá místa a mělo to spád. Ale někdy to podání trochu skřípalo a myšlenky hlavní hrdinky jsem leckdy nepochopila.

čef
15.11.2022 3 z 5

Autorka zde asi usiluje o originalitu při psaní thrilleru a opravdu to originální je, ale až moc, alespoň pro mne. Vůbec nerozumím tomu, proč musí být příběh zašifrován tímto způsobem, jakoby pro velmi trpělivé čtenáře s extrémním IQ, kteří milují chemii, biologii a literaturu, ale ti by asi zase měli problém s logikou věcí a dějů. Těším se, až si zase přečtu něco srozumitelného a tak nějak normálního.

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020

Kniha Podej mi ruku v seznamech

psychologické romány laboratorní technika

Megan Abbott