Podhoubí přehled

Podhoubí
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361676/bmid_podhoubi-Gne-361676.jpg 3 24 24

Hororový příběh uznávaného argentinského autora, jehož dějištěm se stává chata v idylickém údolí. Muži po večeři popíjejí na verandě, ženy vaří kávu a myjí nádobí. U bazénu sedí tři dospívající děti, čtvrté – čerstvě dospělý muž – na večírek právě přijíždí. Bude třeba dojet autem pro led, který právě došel... Konec zdánlivě všedního prázdninového dne se pro dvě rodiny stane začátkem tragédie, rozpoutá příval lží a krutosti. Začne se odvíjet příběh o ztrátě nevinnosti, bolesti a chorobné sexuální touze. Dvoje letní prázdniny postačí k tomu, aby se idylické místo proměnilo v peklo.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Argo
Originální název:

Subsuelo, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podhoubí. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (12)

jiri77
03.07.2023 3 z 5

Kniha nebyla vůbec špatná, pravdou je ,že je příběh trochu chaotický ale dá se na to zvyknout. Ještě den po přečtení nemám úplně jasno ,jak to všechno bylo, ale přesto mám z knihy dobrý pocit. Chce to opravdu číst velmi pozorně.

Politre
18.05.2021 5 z 5

Kniha která vyžaduje po čtenáři maximální soustředění, kde se neděje jeden zvrat za druhým, to holt nemá v dnešní době úplně jednoduché. Určitě bych si přál, aby Argo vydalo i další Lujánovy knihy. Teď už ale k samotnému dílu. Žánrově se jedná o těžké psychologické drama, které spouští autohavarie za jedné letní noci a kolem této události se pak nabaluje další dění. Přičemž autor nevede příběh z bodu A do bodu B, vyprávění je ze začátku dosti zmatečné, informace jsou dávkovány po kouscích a kolikrát neúplně. S tímto autor pracuje velice chytře a nutí tak čtenáře neustále promýšlet různé scénáře. Jedná se o velice zdařilé dílo, ukazující temnou stránku lidských duši, jdoucí do hloubky lidských myšlenek a pocitů, a o tom má kvalitní literatura být.


bob0985
10.06.2019 4 z 5

Za mě výstižný komentář napsal NemmamSlov. Přesně něco takového jsem chtěl uvést i já před tím, než jsem zjistil, že to je napsané.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podhoubí v seznamech

v Přečtených30x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x