Pohádka o ztracené krajině přehled

Pohádka o ztracené krajině
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518786/bmid_pohadka-o-ztracene-krajine-649fd2551b1d7.jpg 4 75 75

Proč využíváme jen malou část našich schopností a kapacit? Jak ovládnout zákonitosti, kterými se řídí kolísání naší energie, výkonnosti a spokojenosti? Těmito otázkami se zabývá psychologie koučování, která je v této knize představena nejdůležitějšími poznatky a na ně navazujícími cvičeními. Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné. 3. vydání... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádka o ztracené krajině. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (18)

bacouch
25.09.2024 5 z 5

Šťastný život může žít každý, stačí si ho jen všimnout. Pana Bahbouha mám velice ráda a velmi si ho vážím. Tohle je kniha, jejíž název může evokovat dětskou četbu. Ale tak tomu vůbec není. Autor dokázal na velmi malém prostoru koncentrovat velké množství praktických rad, podepřených mnoha zdroji a výzkumy.

sarka45
13.04.2023 5 z 5

Skvělá kniha. Oceňuji nejen obsah, ale i formu. Je obrovský rozdíl číst knihu na toto téma od nějakého amerického autora a toto. Žádné zbytečné "omáčky", vše velice stručně a jasně vysvětleno i s příklady (první část), v druhé části shrnuto s odkazy na zdroje a v třetí částí krásná pohádka o ztracené krajině duše. Přesně jsem se k této knize dostala ve chvíli, kdy jsem to potřebovala. Jsem nadšena. Rozhodně to není kniha pro kouče - nebo pouze za předpokladu, že my každý jsme sami sobě vlastním koučem. Určitě se ke knize vrátím.


Manifest blech
14.02.2023 3 z 5

Pro mě jako amatéra ve světě psychologie to asi nevypoví tolik. I tak jsem v pohádce našla spoustu věcí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádka o ztracené krajině v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených118x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených8x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst78x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech3x