Pohádkové hrátky se zvířátky přehled
Stanislava Reschová
Soubor osmi krátkých příběhů stylově odpovídajících autorčině Veselé kopě pohádek či Pohádkám do kapsy. Ve všech příbězích sehrávají důležitou úlohu zvířata. Na konci každého příběhu následuje takzvaný Úkolníček: otázky, hádanky, doplňovačky, dokreslovačky či kvízové luštění. Smyslem Úkolníčku je zábavným způsobem prověřit a dále rozvíjet znalosti malých čtenářů. Kniha je určená ke společnému čtení dětí s rodiči či prarodiči, sekundárně ji však lze využít i v prostředí mateřských škol, mateřských center, dětských skupin apod. Stanislava Reschová je úspěšnou autorkou pohádkových příběhů pro děti. V Portále vyšly její knihy Veselá kopa pohádek a Pohádky do kapsy (nominace na cenu Zlatá stuha 2015).... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkové hrátky se zvířátky. Přihlašte se a napište ho.
Vynikající a krásná kniha pro malé čtenáře. Příběhy jsou opravdu zdařilé a kniha se celkově velmi pěkně čte. Navíc obsahuje kvízy a úkoly, které děti potěší a zaujmou.
Doplněna je pak nádhernými ilustracemi, doporučuji!
Kniha Pohádkové hrátky se zvířátky v seznamech
2013 | Jemně tajemně |
2012 | Ježkovy voči a jiné pohádky |
2014 | O vlkovi se sklerózou a jiné pohádky |
2014 | Veselá kopa pohádek |
2014 | Všehochuť |
Neotřelé pohádky s roztomilými obrázky. Na konci každé pohádky je stránka s několika úkoly různé obtížnosti.