Pohádkové pohromy! Sněhurka přehled

Pohádkové pohromy! Sněhurka
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361109/mid_pohadkove-pohromy-snehurka-ClE-361109.png 4 12 12

Klasická pohádka, netradiční ilustrace a komentáře hlavních hrdinů, které rozesmějí vás i vaše děti. Pohádková pohroma se valí! Zlá macecha, krásná Sněhurka, sedm trpaslíků, ten příběh známe všichni. Jenomže kouzelné zrcadlo si občas neodpustí nějakou jízlivost a trpaslíci zase musí Sněhurce, která pomaleji chápe, důrazně domlouvat, aby nikomu neotevírala… Říkáte si, co je to za pohádku? To je pohádková pohroma! I hrdinové z klasických pohádek chtějí držet krok s dobou. Přečtěte si známou pohádku s vtipnými ilustracemi i komentáři, které pobaví vás i vaše děti. Konečně kniha, kterou si budete chtít číst každý večer!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: , Svojtka & Co

Blanche Neige, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkové pohromy! Sněhurka. Přihlašte se a napište ho.

evca7271
12.06.2024 3 z 5

Čekala jsem trochu něco jiného

muchomurka
10.06.2023 3 z 5

Čekala jsem něco vtipného a ono moc ne. Sice to bylo řekněme zajímavě pojaté, ale klasická pohádka a vedle bubliny s poznámkami, to bylo nějak málo. Navíc ty bubliny byly spíše pro dospělé, protože Bambulce jsem je musela často vysvětlovat. A pohádka sama o sobě byla hodně osekaná a ne úplně hezky napsaná.

broskev28
15.07.2022 3 z 5

Mně to připadá jako docela dobrý nápad - klasické pohádky jsem nikdy moc nemusela, ale tohle jsou takové dva v jednom: dětem, které nečtou, lze předčítat "správný" text, a ti čtenáři, které už klasika prudí, si k tomu přidají moderní "komiksovou" nadstavbu. Dnešní třeťák/čtvrťák by Sněhurku zaručeně neotevřel, ale pokud větří čertovinu, aspoň to zkusí. Možná se chytí a bude příjemně překvapen, podobně jako já.
Nevím, jak se tohle pojetí osvědčilo u dalších pohádek, ale Sněhurku našim dětem určitě zkusím nabídnout. A už teď jsem zvědavá, co na ni řeknou . . .
P.S. My jsme zakoupili v Levných knihách, 59 Kč/kus, tedy zhruba za cenu časopisu, což není špatné.

Kniha Pohádkové pohromy! Sněhurka v seznamech