Pohľadnica z Talianska přehled
Alex Brown
![Pohľadnica z Talianska Pohľadnica z Talianska](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521056/bmid_pohladnica-z-talianska-Kdc-521056.jpg?v=1692212620)
Pohlednice (Alex Brown) série
1. díl >
Grace Quinnová pracuje v skladovacej spoločnosti. Keď jedného dňa nájde v sklade cennú umeleckú zbierku spolu so zväzkom listom a s denníkmi z 50. rokov minulého storočia, prebudí to jej prirodzene zvedavú povahu. Čím hlbšie sa ponára do pátrania, tým viac odhaľuje záhadný príbeh mladej Angličanky Connie Levinovej, ktorá po druhej svetovej vojne odišla so svojím manželom do Talianska. Obsah skladu zároveň ponúka nádej na nový začiatok pre Grace, ktorá sa stará o svoju panovačnú matku a bojuje so zlomeným srdcom. Odvážne sa vydáva na vlastnú objaviteľskú cestu. Tá ju zavedie do staroružovej vily na vrchole kopcov s prekrásnym výhľadom na Taliansku riviéru. Podarí sa jej však odhaliť rodinné tajomstvá, ktoré tak ovplyvnili Connin život, a nájsť lásku?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
A Postcard from Italy, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohľadnica z Talianska. Přihlašte se a napište ho.
![Kniholenka9 Kniholenka9](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/316069/m_kniholenka9-zNm.jpg?v=1591344001)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Velmi jednoduchá letní oddechovka, která se moc pěkně četla. Tuhle romantiku jsem teď potřebovala. Moje hodnocení: 3,5 *
![Raislin Raislin](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/335416/m_raislin-e7n.jpg?v=1631969146)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Dle anotace jsem od knihy čekala víc a byla zklamaná. Mám ráda dvě časové linky u románů obzvláště, když je jedna z období druhé světové války, ale tady byla minulost jen okrajově a více méně jen příběh ze současnosti a ne za mě úplně povedený.
Zahrada slibů a lží, Do ráje a další knižní novinky (38. týden)
17.09.2023
Knižní novinky (35. týden)
23.08.2020
Kniha Pohľadnica z Talianska v seznamech
v Mé knihovně | 145x |
Knihu jsem si půjčila v knihovně, zaujala mě obálkou a anotací.
Grace pečuje na plný úvazek o svojí matku, která jí tyranizuje, a sama trpí úzkostmi. Také pracuje ve skladu v Londýně, kde si lidé ukládají své věci. Ve skladu číslo 28, který už nebyl dva roky zaplacený, začnou s jejím šefém Larrym třídit věci a Grace najde deník Connie Levinové. Postupně Connie poznává skrze její zápisky a odhaluje její minulost.
Také se vydává do Itálie, aby našla nějakého žijícího příbuzného Connie. V Itálii získává Grace zpátky svoje sebevědomí za pomoci Ellise, vnuka Larryho.
Krásný příběh, který se dobře a rychle četl. Obě linky, z minulosti ve formě zápisků a přítomnosti s Grace, se mi líbily, jen její matka Cora mě vytáčela. Ale její kamarád Jamie byl super. Nechybí ani romantická linka mezi Grace a Ellisem.
Kdo má rád milou a něžnou romantiku, tak mu knížku doporučuji.