Pohodová produktivita přehled

Pohodová produktivita
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542966/bmid_pohodova-produktivita.png 5 34 34

V této revoluční audioknize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté „energizéry“, které jsou základem příjemné produktivity, tři „blokátory“, které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři „udržovače“, které zabraňují vyhoření a pomáhají nám dosáhnout trvalého uspokojení. Vypráví inspirativní příběhy například vědců, kteří získali Nobelovu cenu a kteří tyto principy ztělesňují a představuje jednoduché, realizovatelné změny, které můžete použít, abyste dosáhli více a žili lépe.... celý text

Literatura faktu Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: audiokniha , Témbr

Feel-Good Productivity: How to Do More of What Matters to You, 2023

Interpreti: Jan Maxián

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohodová produktivita. Přihlašte se a napište ho.

AnDyB
08.11.2024 4 z 5

Kniha byla fajn ! Je to opravdu tak jak se píše. Kniha mě trochu donutila se zamyslet nad mým aktuálním stavem v pracovním módu. Něco je použitené něco trochu méně ale celkově knihu hodnotím kladně. Já jsme si i zakoupila jako audioknihu a poslouchala každé ráno před prací, takto mi to přišlo nejvíce efektivní :)

DreamerX9
10.10.2024 2 z 5

Za mě kniha nebyla v ničem přínosem ani rozvojem ani něčím průkopnicky novým za mě jde pouze o milou připomínku toho čeho by nebylo od věci se držet pokud chceme být produktivní bez stresu. Toť vše

Luccinda
26.08.2024 5 z 5

"Tajemstvím produktivity není disciplína, ale radost."

Tahle věta podle mě naprosto vystihuje nejdůležitější myšlenku celé knihy a proto jsem jí tady chtěla citovat. Na téma produktivity už toho bylo napsáno spoustu. Tak proč byste si měli přečíst právě tuhle knihu? Těch důvodů je hned několik.

1. Autor je neskutečný sympaťák. Knížka je napsaná jednoduše a s humorem, takže se čte neuvěřitelně snadno. Skvělé byly i různé popkulturní narážky.

2. Těch informací, rad a tipů je v knize opravdu spoustu, zároveň jsem ale neměla pocit, že bych jimi byla přehlcená. Autor na konci každé kapitoly shrnul to nejdůležitější a fakta doplnil také svými zkušenostmi.

3. Knížka vás opravdu namotivuje! V průběhu čtení jsem často měla chuť jít něco dělat nebo se pustit do věcí, které jsem dlouho odkládala.

4. Naučíte se způsobu, jak být produktivní UDRŽITELNĚ. A je to právě radost, nikoliv disciplína, která vám pomůže dotáhnout projekty do konce. Autor v knize radí, jak najít potřebnou energii, čím bojovat s prokrastinací a jak se vyhnout vyhoření.

5. Budete se chtít ke čtení vracet. Spotřebovala jsem spoustu lepíků, abych si označila to nejdůležitější, protože vím, že se ke knize budu ještě mnohokrát vracet.

Já vám tedy Pohodovou produktivitu můžu jen a jen doporučit!

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Pohodová produktivita v seznamech