Poklesky rozverné snoubenky přehled
Miloň Čepelka
Poklesky rozverné snoubenky, kterou vydal v nakladatelství Daranus (2007), je jeho opožděným prozaickým debutem. Na něj v témže nakladatelství navázaly novely Příliš mnoho pohřbů aneb když květiny promluví (2008) a Bezdětný otec a syn (2010).
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poklesky rozverné snoubenky. Přihlašte se a napište ho.
"Cimrman" Miloň Čepelka napsal velmi zajímavou knížku. Přečetl jsem jedním dechem, hned po zakoupení na besedě s M. Čepelkou ve vyškovské knihovně Karla Dvořáčka. Velmi příjemné čtení a každému tuto novelu doporučuji. 4 a 1/2 *
Od začátku do konce šikovně udržované napětí nutící číst a číst. Zajímavé, jak se autor-muž vžil do pocitů mladé dívky (i když matka Žílová má jistě pro ženskou duši pochopení :) ) na cestě k Bohu=nalezení sama sebe. Pokud kniha nemohla vyjít před rokem 1989, tak spíše z důvodů politických než erotických.
Kniha Poklesky rozverné snoubenky v seznamech
2013 | Míjím se s měsícem |
2016 | Nedělňátko aneb S Cimrmanem v zádech |
2009 | Deník haiku |
2012 | Deník haiku 2 |
2008 | Příliš mnoho pohřbů aneb Když květiny promluví |
Souhlasím s ostatními, přečteno jedním dechem, moc zajímavý příběh a i mně se líbily rozhovory s Bohem.
A měním hodnocení ze 3 na 4*, protože mi kniha stále zůstává v hlavě. Hlavně ty pocity po přečtení, neumím to pojmenovat, ale i na těch málo stránkách toho bylo hodně....