Pokrevní bratři přehled

Pokrevní bratři
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25815/pokrevni-bratri-25815.jpg 4 8 8

Celý příběh je bojem dvou hlavních postav s minulostí jejich rodiny. Jsou jimi Austin Tucker, příslušník Zelených baretů s úžasnými reflexy a výborným bojovým tréninkem a Derek Waits, vynikající programátor a bývalý hacker zvaný Captain Africa, který se věnuje počítačovým hrám. Jednoho dne se mu někdo pokusí unést syna a jeho dcera málem uhoří… Napínavý příběh ze současné Ameriky s prvky magie černé Afriky postupně graduje a nedá se vůbec odhadnout, jak skončí.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Talpress
Originální název:

Blood Brothers , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrevní bratři. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

trudoš
16.01.2016 3 z 5

Pokrevní bratři mají všechny předpoklady atraktivního thrilleru. Rychlý spád, nápaditou akci i pochmurnou atmosféru, okořeněnou černou magií a paranormálními jevy. To ještě vylepšuje dvojice sympatických parťáků, co má rozdělené role na malý-vtipný a velký-hrozivý, a která se dějem svědomitě prokousává k finální katarzi.
Co mi však pokazilo dobrý dojem, byl vývoj zápletky. Nevím, asi jsem měl pro tentokrát příliš vysoké nároky, ale jednoduchost příběhu mě při čtení skutečně ubíjela. Na devadesát minut filmové zábavy by to určitě stačilo, ale v tři sta šedesáti stránkové knize je toho naopak nečekaně málo. Nejde ani tak o to, že by se nic nedělo, spíš předvídatelný průběh hry pokazil veškeré kouzlo okultní tématiky. Takže i když román nabízí poctivou devadesátkovou zábavu, příliš se mu nakonec nedaří vybočit z šedi průměru.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pokrevní bratři v seznamech

v Přečtených8x
v Knihotéce3x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Steven Barnes
americká, 1952
2001  73%Odkaz Heorotu
2002  73%Draci Heorotu
2002  83%Děti Heorotu
2003  75%Pokrevní bratři