Polévka je grunt přehled

Polévka je grunt
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459005/bmid_polevka-je-grunt-Zoo-459005.jpg 4 6 6

150 nejlepších receptů. Název téhle kuchařky říká, že polévka je základ. A má pravdu. Polévka je jedním ze základních kamenů slavnostních menu, hustá vás zasytí tak, že už nepotřebujete nic dalšího, silnou polévkou se léčívaly bolesti těla i duše a konečně – co vás postaví na nohy po probdělé noci? Ano, zase polévka! Ať už potřebujete polévku pro jakoukoli situaci, v naší knize ji zaručeně najdete. Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a podrobné postupy na vývary. To všechno dohromady tvoří skládačku, podle níž uvaříte jakoukoli polévku, na kterou si vzpomenete. Kuchařka Polévka je grunt je rozdělena do šesti kapitol: - Od vývarů po krutonky - Klasika - Světové - 100+ 1 nápad - Vydatné - Studené (zdroj: anotace nakladatele)... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polévka je grunt. Přihlašte se a napište ho.

boxas
04.02.2023 5 z 5

Tuto knihu receptů na polévku ( (na velmi kvalitním papíře, se skutečně výbornými fotografiemi) jsem našla vyhozenou u popelnic.
Asi ji nikdy majitel či majitelka ani neotevřeli, protože polévky nevaří, jinak by ji totiž nevyhodili. Tedy aspoň já vůbec nelituji, že mi to nedalo a knihu jsem si od těch popelnic odnesla domů.
Je přehledná, návodná, doplněná spoustou fotografií a je poznat, že recepty nejen někdo sepsal, ale i vyzkoušel. Najdete tu opravdu kde co, od toho, jak správně udělat vývar, přes českou a světovou klasiku, až třeba po studené letní polévky. Všechno z dostupných surovin, přehledně rozděleno podle obtížnosti a časové náročnosti.
Za sebe musím říct, že v tomto případě se v redakci časopisu Apetit skutečně vyznamenali!
P. S. Já už knihu Polévka je grunt určitě do popelnice nevyhodím! :-)

Nuny
04.11.2022 4 z 5

V knize najdete známé i neznámé recepty na spoustu chutných polévek. Je to takový výtah ze všech dílů časopisu, co vyšly. Za mě to není špatné.

Kniha Polévka je grunt v seznamech

v Mé knihovně6x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)