Polibek na Mykonu přehled
Catherine Rider
Izzy si prázdniny představovala jinak: Místo toho, aby prorazila jako zpěvačka, pracuje jako chůva na výletní lodi ve Středozemním moři. A navíc sdílí kajutu se svým bývalým – který si začne užívat s novou láskou. A tak se Izzy rozhodne podívat se na ostrov Mykonos. Ale to ještě netuší, že tam stráví delší čas, než si původně myslela. Zach se narodil na Mykonu, ale vyrůstal v Chicagu, a když se nyní vrátil ke své rozvětvené řecké rodině, na obzoru se rýsují problémy: Chce prodat svůj podíl v obrovském domě po prarodičích, aby mohl rozjet svůj podnik a nákupem a renovací nemovitostí. A zbytek rodiny s jeho rozhodnutí samozřejmě nesouhlasí. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2022 , CooBooOriginální název:
Kiss me in Mykonos, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek na Mykonu. Přihlašte se a napište ho.
Trochu nadhodnotím, zaokrouhluji nahoru, už jen proto, že prostě Řecko ..
Byla to vlastně taková jednohubka, ale ta rodinná pospolitost mě tak moc bavila, Řekové takoví nejspíš jsou, i když členové rodiny žijí kolikrát “rozházení" po celém světě, každý vyrůstá v jiném prostředí a každý má trochu jiné představy o životě, o kariéře. To se může stát příčinou sváru, ale nakonec k sobě zase všichni našli cestu. A navíc jim do rodiny ještě přibyla jedna holka, která původně jen plula kolem ;-) Nenáročná, milá oddychovka..
Malá výtka k té nádherné obálce, protože fotka ze Santorini byla zbytečná, věřím, že i Mykonos nabízí spoustu nádherných západů slunce..
Co se Polibků týče, poslední dva díly ode mě dostaly hodnocení "Odpad!" a fakt se mi nelíbily. Tak trapné byly!
Předchozí díly byly o něco lepší, ale spíše průměr.
Čtyři hvězdy si zasloužil jen první (Polibek v NY) a tenhle (zatím?) poslední! Tak skvělý to bylo a to říkám opravdu s tím, že jsem od téhle série už delší dobu nic nečekala a spíš jsem se obávala toho, jak trapný to zas bude.
Kéž by, pokud vyjdou další díly, si udržely kvalitu tohohle nebo toho prvního. Anebo možná, v nejlepším se má skončit, by už nemusely další vyjít.. obávám se, že by se mi názor mohl opět pokazit :D
Děvčata z Firefly Lane, Chvění kouře a zlata a další knižní novinky (24. týden)
12.06.2022
Kniha Polibek na Mykonu v seznamech
2017 | Polibek v New Yorku |
2018 | Polibek v Paříži |
2019 | Polibek v Londýně |
2020 | Polibek v Římě |
2021 | Polibek v Palm Springs |
Předchozí díly byly lepší.