Polibek na Mykonu přehled

Polibek na Mykonu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496956/bmid_polibek-na-mykonu-0fk-496956.jpeg 4 59 59

Polibek série

< 6. díl

Izzy si prázdniny představovala jinak: Místo toho, aby prorazila jako zpěvačka, pracuje jako chůva na výletní lodi ve Středozemním moři. A navíc sdílí kajutu se svým bývalým – který si začne užívat s novou láskou. A tak se Izzy rozhodne podívat se na ostrov Mykonos. Ale to ještě netuší, že tam stráví delší čas, než si původně myslela. Zach se narodil na Mykonu, ale vyrůstal v Chicagu, a když se nyní vrátil ke své rozvětvené řecké rodině, na obzoru se rýsují problémy: Chce prodat svůj podíl v obrovském domě po prarodičích, aby mohl rozjet svůj podnik a nákupem a renovací nemovitostí. A zbytek rodiny s jeho rozhodnutí samozřejmě nesouhlasí. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Kiss me in Mykonos, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek na Mykonu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (18)

Lofda
17.09.2024 4 z 5

Trochu nadhodnotím, zaokrouhluji nahoru, už jen proto, že prostě Řecko ..
Byla to vlastně taková jednohubka, ale ta rodinná pospolitost mě tak moc bavila, Řekové takoví nejspíš jsou, i když členové rodiny žijí kolikrát “rozházení" po celém světě, každý vyrůstá v jiném prostředí a každý má trochu jiné představy o životě, o kariéře. To se může stát příčinou sváru, ale nakonec k sobě zase všichni našli cestu. A navíc jim do rodiny ještě přibyla jedna holka, která původně jen plula kolem ;-) Nenáročná, milá oddychovka..
Malá výtka k té nádherné obálce, protože fotka ze Santorini byla zbytečná, věřím, že i Mykonos nabízí spoustu nádherných západů slunce..

vercatko20
13.11.2023 4 z 5

Co se Polibků týče, poslední dva díly ode mě dostaly hodnocení "Odpad!" a fakt se mi nelíbily. Tak trapné byly!
Předchozí díly byly o něco lepší, ale spíše průměr.
Čtyři hvězdy si zasloužil jen první (Polibek v NY) a tenhle (zatím?) poslední! Tak skvělý to bylo a to říkám opravdu s tím, že jsem od téhle série už delší dobu nic nečekala a spíš jsem se obávala toho, jak trapný to zas bude.
Kéž by, pokud vyjdou další díly, si udržely kvalitu tohohle nebo toho prvního. Anebo možná, v nejlepším se má skončit, by už nemusely další vyjít.. obávám se, že by se mi názor mohl opět pokazit :D


KateTheBlogger
30.10.2023 3 z 5

Kdybych měla hodnotit obal knihy, bylo by to 10/10, ale bohužel co se týče obsahu, nejsem cílovka a u této knihy to je znát.
Zkrátka a dobře, série Polibky mě bohužel nenadchla tolik, jak bych si přála. Polibek na Mykonu se sice odehrává na jednom z nejkrásnějších řeckých ostrovů, ale příběh je až moc pozitivní, růžový, předvídatelný a podle mě se řadí k tomu typu oddychovek, na které velmi brzy zapomenete.
Hledáte-li letní čtení k vodě, u kterého není nutné přemýšlet a od první stránky vám je jasné, jak to skončí, jděte do toho.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Děvčata z Firefly Lane, Chvění kouře a zlata a další knižní novinky (24. týden)

12.06.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polibek na Mykonu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce161x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech5x