Polibky noci svatojánské přehled

Polibky noci svatojánské
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522628/bmid_polibky-svatojanske-noci-XYV-522628.jpeg 4 29 29

Láska na Shetlandech série

1. díl >

Hotelová manažerka Mara překvapivě zdědí chátrající penzion na Shetlandských ostrovech. Přitom je to už čtrnáct let, co v hotýlku ve Skotsku byla, a za tu dobu se toho hodně událo. Ne však natolik, aby zapomněla na krátké setkání s pohledným Gavinem, které neskončilo zrovna nejlépe. Mara chce penzion prodat co nejdříve, vždyť ji doma čekají přátelé a spousta práce. Ale není to tak snadné: na opravu penzionu totiž potřebuje mnohem více času, než plánovala. Navíc se znovu setkává s Gavinem. Může mu ale důvěřovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Mittsommernachtsküsse, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibky noci svatojánské. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

KatieKuli
17.08.2024 4 z 5

Pokud hodnotím mezi německou literaturou, dávám 4* oproti třeba ještě naivnější Petře Schier a jejímu Psímu štěstí. Jedná se celkově o jednoduchý, letní příběh, jehož hlavními hrdiny jsou německá hotelová manažerka Mara a její první láska Gavin. Mara se po 14 letech vrací na Schetlandy kvůli nečekanému dědictví penzionu. Všechny dávné pocity radosti a volnosti se jí vrací, navíc se znovu setkává i s Gavinem a objevují znovu vzájemnou přitažlivost. Má ale jejich vztah vůbec šanci? On je stále ženatý a má dvě holčičky a ona má svou práci a přátele v Mnichově.

anovy64
12.02.2024 5 z 5

Romanticky laděný příběh zasazený do krásné skotské přírody. Děj předvídatelný, ale kniha se četla hezky. Druhý díl si taky ráda přečtu.


pip11
08.01.2024 4 z 5

Lehký a pohodový příběh, zasazený do krásného prostředí Skotského ostrova. Líbilo se mi, jak je na ostrově důležitá ekologie, eko zahrady apod. Velmi příjemná a svěží četba.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polibky noci svatojánské v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených40x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x