Policejní křeček a zámecký zloděj přehled
Daniela Krolupperová
![Policejní křeček a zámecký zloděj Policejní křeček a zámecký zloděj](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524258/bmid_policejni-krecek-a-zamecky-zlodej-6529101375ae5.jpg?v=1697189907)
Policejní křeček série
Policejní křeček Bruno na stopě zlodějů šperků. Policejní křeček? Ano, skutečně existuje! Jmenuje se Bruno a bydlí u druháka Jirky. Přednedávnem jeho skvělý policejní čich odhalil skupinu zlodějů aut. V místní zámecké galerii je právě teď výstava nádherných šperků. A křeček tuší, že brzy bude mít práci. Jednoho dne je to tady – cenné šperky byly ukradeny. Ale detektiv Bruno už jde po stopě!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Policejní křeček a zámecký zloděj. Přihlašte se a napište ho.
![kikies kikies](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44976/kikies-HBw.jpg?v=1541006998)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Křeček Bruno opět zasahuje! Další případ, další porce zábavy, napětí a slušné detektivní práce v provedení a rozsahu tak akorát pro děti. Je to naše oblíbená postava, jejíž příběhy nás s dětmi neskutečně baví.
![GaleW GaleW](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/42278/m_galew-f6p.jpg?v=1660497106)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další knížka, kterou mi přečetla mladší dcerka (druhá třída) sama, příběh, který má i pro děti pochopitelnou detektivní zápletku, vtipné obrázky, četlo se hezky.
Kniha Policejní křeček a zámecký zloděj v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
2014 | ![]() |
2018 | ![]() |
2009 | ![]() |
2016 | ![]() |
2013 | ![]() |
U dědy a babi sleduje naše šestiletá krimi zprávy, takže jsem ji vzala do knihkupectví, kde jsme si zakoupily tuhle detektivku. Ještě tedy budeme muset sehnat 1. a 3. díl, protože se nám moc líbila.