Pomsta bílého jednorožce přehled

Pomsta bílého jednorožce
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552474/bmid_pomsta-bileho-jednorozce.jpg 4 317 317

Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on. Královský prokurátor Oldřich z Chlumu slíbí své ženě Ludmile celou záležitost vyšetřit a přesvědčí se o tom, že nejnevděčnějším úkolem je pomáhat příbuzným. Jakmile se pustí do pátrání, začnou mysteriózními způsoby umírat další lidé. Spojujícím motivem série úmrtí je tajemná soutěska, zvaná Peklo. Protože však nikdo z podezřelých vraždy spáchat nemohl a ďáblovy stopy se zdají být nepopiratelné, dostává se ke slovu inkvizice.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomsta bílého jednorožce. Přihlašte se a napište ho.

babystar
11.09.2024 5 z 5

Historická detektivka z okolí Bezdězu, v níž se Oldřich z Chlumu, panoš Ota a voják Diviš přesvědčí, že láska je mocná čarodějka, jen jí nesmí být postižen psychopat. Detektivka má spád, je plná akce, milování i vražd. Je jedna z povedenějších v této sérii a doporučuji.

Maki229
09.09.2024 5 z 5

Tuto Vondruškovu sérii mám obzvlášť ráda. Pomsta bílého jednorožce patří navíc k dobře propracovaným detektivkám, kde alespoň já marně přemýšlím, kdo mohl všechny ty zločiny páchat. Nakonec se dočkám logického rozuzlení.
Nechybí též humor a špičkování mezi panošem Otou a Divišem, ale taky mezi Ludmilou a Oldřichem. Za mě spokojenost nejvyšší.

Luigi1
19.05.2024 5 z 5

Velice pěkné čtení u kterého jsem se bavil

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

20.08.2020

10 nejprodávanějších eknih (červen)

14.07.2020

Kniha Pomsta bílého jednorožce v seznamech