Pomsta Šao Ťün 1 přehled
Minoji Kurata
V prvej časti novej strhujúcej mangy podľa hry Assassin's Creed s ikonickou Šao Ťün odhalíte príbeh, ktorý otrasie svetom. Píše sa rok 1526 a Číne vládne Dynastia Ming. Aj keď sa dynastii darí, politický prevrat nového cisára spôsobí hrozivé nepokoje. Po tom, ako Šao Ťün zahynuli všetci spojenci, je práve ona poslednou asasínkou Číny. Po úteku do Európy sa vracia do svojej domoviny. Má jediné poslanie: pomstu!... celý text
Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: 2024 , Slovart (SK)Originální název:
Assassin's Creed: Blade of Shao Jun Volume 1, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomsta Šao Ťün 1. Přihlašte se a napište ho.
Ako bolo spomenuté, je to príjemné otváracie číslo s veľmi peknou kresbou a zaujímavým zasadením. V dobe, kedy píšem komentár sú myslím dostupné v češtine už 4 diely, zatiaľ som teda dokončil prvý a možno si zakúpim aj ostatné. Síce nie som hardcore fanúšik Assassin's Creed, ale manga zatiaľ neurazila a vyzerá to na celkom dobrú sériu.
Překvapivě příjemná rychlá jednohubka z neokoukaných reáliích světa Assassin's Creed a pokračování příběhu Šao Jun, kterou jsme mohli vidět poprvé v epilogu Eziova příběhu
Rád si přečtu pokračování až se k němu někdy dostanu, ovšem, chtělo by to aspoň dva díly najednou, protože tohle je opravdu krátká záležitost:)
Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)
12.05.2024
Kniha Pomsta Šao Ťün 1 v seznamech
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 1 |
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 2 |
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 3 |
2025 | Meč bojovnice Šao Jun 4 |
Naprosto geniální počtení s úchvatnou kresbou a akčními pasážemi se zajímavou hlavní hrdinkou a jednoduchým lineárním příběhem, který ač se může zdát průměrným v asasínské branži, pro neznalce série Assassin's Creed a čtenář mangy to musí být i tak úchvatná zábava. Já manze uděluji 8.5 bodu z 10. Těším se na dvojku.