Pořád se něco děje přehled

Pořád se něco děje
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21767/porad-se-neco-deje-21767.jpg 4 42 42

Pobaví příhodami ze zájezdů po světě s divadelním Provázkem i ze zákulisí vzniku legendárních filmů Balada pro banditu, Černí Baroni a Tankový prapor, důvěrně seznámí nejen s rodinou, kamarády, známými, ale také s obyčejnými lidmi, neboť „ani se nenadějou, a jsou slavní“. Představeny jsou i velké osobnosti české kultury a světové filmové hvězdy, s nimiž měl autor čest se potkat a přátelit. Všichni, o nichž láskyplně a s humorem píše, se v textu objeví též na fotografiích, kterými je kniha nadmíru bohatě vybavena.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pořád se něco děje. Přihlašte se a napište ho.

Amneris
26.11.2024 4 z 5

Herce Miroslava Donutila mám ráda, takže když jsem objevila tuto knížku, tak jsem si ji přečetla. Příhody byly vtipné, některé vyloženě ze života. Hodně příběhů jsem znala z jeho pořadů Na kus řeči a Trapasy. Pokus hledáte pohodové čtení, takhle kniha je trefa do černého :-)

m2056
06.01.2024 3 z 5

Kniha je klasika humoru každý to už slyšel jako audio bohužel jsem nemohl odolat když jsem uviděl knihu tak jsem si ji musel přečíst.

Doubravka1975
03.06.2019 4 z 5

Kdysi dávno jsem byla na besedě s panem Miroslavem Donutilem a koupila si tuhle knihu i s věnováním a podpisem. Mám ho ráda jako herce ve filmu i jako baviče, když vypráví své historky. V knížce je i hodně fotografií.

Kniha Pořád se něco děje v seznamech