Posedlost přehled

Posedlost
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206870/bmid_padli-andele-5-posedlost-206870.jpg 4 160 160

Po nevydařeném vztahu a roce přešlapování na místě se Cait Douglassová konečně rozhodne odhodit zábrany a začne žít naplno. Rozhodně však není připravená na to, že během jediného večera jí do cesty vstoupí dva přitažliví muži: zpěvák, kytarista a rozený džentlmen Gordon Benjamin a drsný, živočišný barový vyhazovač Duke. Cait neví, koho si má vybrat – ani jak dramatické důsledky bude její volba mít. V souboji dobra a zla zřetelně vítězí tým Padlých andělů, avšak Jim Heron, nedobrovolný spasitel lidstva, nečekaně zariskuje a vítězství z minulého kola věnuje své ďábelské protivnici Devině, která na oplátku propustí z pekelné studny duši nevinné Sissy Bartenové. Jim nemyslí na nic jiného než na Sissy a její bezpečí, zanedbává své povinnosti i soupeření o další duši. Jeho pochybení má nepředvídatelnou, katastrofální odezvu…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Possesion, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posedlost. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (25)

petulik330
21.12.2023 4 z 5

Ke knize jsem se opět vrátila. Mám s ní stejný pocit jako minule. Jim si zahrával z ohněm. Měl dvě tváře, jednu milou, to byla ta, která zachránila Sissi a ta druhá zlá. Tu ukazuje většinou celému světu.
Když se člověk nad touto sérií zamyslí, zjistí, že je to tak i ve skutečném životě. Zlo bojuje z dobrem. Zamozrejme tu nejsou andělé a podobně. Potkat takového anděla jako je Jim. Byla bych ráda :-)

Charmedka
08.10.2023 3 z 5

Bitva se chýlí ke konci, čtenář očekává hromadu akce a napětí a přitom se bohužel za mě jedná o neslabší díl, já si vlastně ani pořádně nepamatuji, o čem byl. Postavy nudné, nezajímavé a vývoj téměř nula. Zajímavé je pak možná až rozuzlení, to určitě nikdo nečekal, ale jinak kniha nenadchne, málo emocí, málo všeho.


nai.ivka
06.05.2023 2 z 5

Šmarjá, tady snad navršila všechna možná klišé. Třepu hlavou, aby se mi vyčistila, nejde se ani usmívat až mě rozbolí tváře. Prý tuhle hru mohou hrát dva, no dobře, třeba se to zlepší a tak si skousnu dolní ret a jdu na další kapitolu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Posedlost v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených256x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených15x
v Knihotéce270x
v Chystám se číst108x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech4x