Poslední pes na Zemi přehled
Adrian J. Walker
I psi mají své dny... Píše se rok 2021. Londýn dnes padl. A pro Linekera, bezstarostného vořecha z londýnského Packhamu, je takovým dnem ten, kdy nastal konec světa. Konečně se mu naskytne příležitost dokázat svému pánovi, jak věrný dokáže být. Reg, elektrikář a spisovatel, posedlý fotbalem devadesátých let a trpící agorafobií, má v plánu blížící se zkázu přečkat ve svém bytě v druhém patře, kde se schovává před nepokoji zuřícími venku. Ale když se na schodech jejich domu objeví opuštěný sirotek, musí Reg a Lineker čelit nástrahám vnějšího světa, aby dítě zachránili. A nejen ono dítě, ale také sami sebe...... celý text
Literatura světová Humor Sci-fi
Vydáno: 2019 , OmegaOriginální název:
The Last Dog on Earth, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední pes na Zemi. Přihlašte se a napište ho.
Naprosto dokonalá kniha. Přesně takhle podle mě psi mluvěj, nejsou to zaprdění moralisti
Čekala jsem trochu něco jiného. Za mě zklamání. Zbytečně vulgární projev. Já nevím, ale pes je zde za sprosťáka... příběh nesmyslný. Děj o ničem, o čem?!, pak o ničem. Kniha měla potenciál, ale přijde mi úplně nevyužitý. Dějové linky načrtnuté, ale opět nevyužité. Vše je jakoby odfláknuté, povrchní. Je to jen můj subjektivní dojem. Dvě hvězdičky.
Knižní novinky (16. týden)
14.04.2019
Kniha Poslední pes na Zemi v seznamech
psi konec světa sirotci humorné sci-fi sci-fi
Parádní první kapitola mě navnadila na zábavnou jednohubku, ale bohužel, to bylo z celého příběhu to nejlepší. Děj sám o sobě žádná hitparáda. Vtipné kapitolky s Linekerem střídaly ty méně zábavné s jeho pánem. Čím blíže ke konci, tím víc přibývalo filozofování a planých plků a končila sranda. Takže k hodnocení - něco za povedenou obálku, něco za mizivé procento hluchých míst a něco za originalitu a styl vyprávění. Za mě nějakých 70%