Poslední slovo přehled
Taylor Adams
Emma se svým zlatým retrívrem hlídá starý dům na pláži. Její jediný kontakt s lidmi je tajemný soused Deek a (prostřednictvím SMS) majitelka domu Jules. Když si Emma přečte mizerný hororový román od jistého H. G. Kanea a napíše mu jednohvězdičkovou recenzi, vtáhne ji to do online sporu se samotným autorem. Brzy poté se v noci začnou dít znepokojující věci. To nemůže být náhoda. Že by ji spisovatel pronásledoval? Jak Emma pátrá po Kaneově životě a díle, dozvídá se, že vydal i šestnáct dalších knih, a všechny s podobně sadistickými příběhy. Kdo to je? Jak ji našel? A čeho je schopen?... celý text
Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno:Originální název:
The Last Word, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední slovo. Přihlašte se a napište ho.

Tak to bylo úžasné počtení. Nemohla jsem se odtrhnout. Asi zatím nejlepší. Bylo to tak zamotané, místy to vůbec nedávalo smysl a přece na samém konci to bylo vše správně. Neustále nějaká akce a když už to vypadalo na konec, znovu se něco přihodilo a pak ještě a ještě. Opravdu paráda. I když se všechny jeho knihy odehrávají pouze o jednom dni nebo noci, vůbec ničemu to neubírá a ani vás to neošidí o tu správnou dávku napětí.

Na autorovi absolutně miluju, že jeho knihy jsou tak poutavé a akční, že se vám děj prakticky přehrává jako halucinace před očima - a tahle kniha nebyla výjimka.
Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)
02.06.2024
„Člověk nikdy neví, jak dlouhý společný čas má s tím druhým vyměřený, až dokud nevyprší.“
Kniha Poslední slovo v seznamech
v Mé knihovně | 97x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Tohle bylo moje setkání s autorem a jsem nadšená.
Děj knížky je napínavý a když už jsem si myslela, že jsem na to přišla, tak se tam stal zvrat, no prostě skvělé čtení, u kterého jsem se sem tam i bála, protože to není můj oblíbený žánr, ale sem tam si ho přečtu.
Postavy byly dobře zpracované a k žádné nemám výtku. Ale nejvíce jsem si oblíbila Lajku, což je pes hlavní hrdinky a já jakož to milovník psů jen trnula hrůzou, aby se jí něco nestalo.
Co se týče stylu, tak ten byl naprosto úžasný a kniha se velmi dobře četla, hlavně se mi líbilo překrývání děje z pohledu jak to bylo a z toho jak to psal náš ´´vrah´´. Taky se mi líbily představy hlavní hrdinky o tom co jí Lajka říka, to mi přišlo strašně roztomilé. Co mi bohužel nesedlo byly části z minulosti hlavní hrdinky, protože mi nedávaly úplně smysl a smysl začaly dávat až na konci.
Za mě jako čtenářku, která objevuje tento žánr můžu knížku určitě doporučit.
P. S. Doufám, že autorovy budou 4* stačit, nerada bych prožívala to co hlavní hrdinky.