Posledný a naveky přehled

Posledný a naveky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452183/mid_posledny-a-naveky-IhW-452183.jpg 4 468 468

Škola dobra a zla série

Zo všetkých príbehov vo všetkých lesoch si musela vstúpiť do toho môjho. Tedros Sophin a Agathin príbeh sa ešte neskončil. Každá sa však vydala vlastnou cestou – Agatha s Tedrosom sa vrátila do Gavaldonu, zatiaľ čo Sophie s riaditeľom Rafalom zostali v škole. Zdá sa, že obe našli svoje šťastie. No tentoraz nejde len o ich príbeh. Zlo sa ujalo vlády a z minulosti sa vracajú pomstychtiví zloduchovia. Zaumienili si premeniť starý svet dobra a zla na ríšu temna so Sophie ako kráľovnou. Iba Agatha s Tedrosom mu stoja v ceste. Podarí sa im nájsť dokonalé rozuzlenie rozprávkového príbehu a obnoviť staré priateľstvo? Staré sa opäť mení na nové, Sophie s Agathou bojujú s minulosťou aj prítomnosťou, aby dospeli k šťastnému koncu. Bude posledný a naveky?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Last Ever After, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posledný a naveky. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
13.11.2024 5 z 5

KONEČNĚ můžu u některé knihy říct že byla úžasná! Vůbec jsem se do čtení nenutila! Bylo to čtivé, zajímavé a prostě bombové.

knizninadsenec
08.11.2024 5 z 5

(SPOILER) To bylo naprosto senzační. Tenhle díl byl ještě lepší než ty předešlé.

Agi s Tedrosem jsou v Gavaldonu a Sophie se Školníkem ve Škole dobra a zla, kde se neučí dobru, ale zlu. Osud/pohádka je však zase pomalu svede dohromady. Zlo stále bojuje s dobrem. Oba hlavní páry se snaží najít šťastný konec. Agatha s Tedrosem zachránit Sophii. Staré se stává novým a naopak. Místy je příběh krutý, přepisují se pohádky, zamotavá se a je více otázek, než odpovědí, ale pomalu se i odhalují pravdy a fakta.
Mnohé z nich překvapí. Postupně vše začne zapadat do sebe. Je zde hodně schovávání, starých příběhu, hrdinů i zloduchů, jídla, přátelství, tréningu, boje, trocha manipulace, ale také opravdové lásky, emocí, smutku, spojenectví a velká odhalení.

Příběh se mi velmi líbil, četl se snadno a zaujal. Jak jsem psala na začátku, (za mě) je lepší než ty předešlé. Bylo krásně číst o tom, jak se mnozí spojí, aby porazili velké zlo, nastolili rovnováhu, našli pravdu a ochránili nejen sebe navzájem, ale i vesnici knihomolů.

Za sebe doporučuji.

Capybara18
10.08.2024 4 z 5

(SPOILER) Třetí díl se mi líbil a doufala jsem že Sofie nebude tak otravná a zlá jak v prvním díle. Opět jsem se mýlila. Sofie mi strašně lezla na nervy až jsem to nemohla vydržet. Příběh byl fajn zápletka taky. Myslela jsem si že už je konec, ale když jsem zjistila že budou další tři knihy tak jsem byla celkem zděšená, protože se bojím že knihy budou čím dál horší... Ale možná je zkusím

Kniha Posledný a naveky v seznamech