Posouvání hranic přehled
Al Kavadlo
AL KAVADLO A JEHO PLÁN NA POSTUPNÉ ZÍSKÁVÁNÍ SKUTEČNÉ SÍLY. Jak si vybudovat výbušnou sílu a ohromující postavu – pouze s použitím vlastní tělesné váhy. Co vám může poskytnout větší zadostiučinění, než mít opravdu výkonné, funkční a bestiálně silné tělo? Tělo, které dokáže rozdávat pořádné rány. Tělo, které si vynucuje pozornost svou vyrýsovaností, svaly, hrdostí a sebevědomím… Tělo, které dokáže podávat výkony na hranici fyzických schopností…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posouvání hranic. Přihlašte se a napište ho.
Tenhle pán je mým kalistenickým guruem. Triatlonista, kalistenik, jogín a navíc zenový meditant. Kniha přináší funkční trénink, který umožňuje vybudovat skutečnou Sílu a odolnost těla při zachování pružnosti, bez nárůstu zbytečně velkých svalů. Kavadlo v knize předkládá dostatečně širokou zásobu cviků pro všechny partie a to v různých stupních obtížnosti, aby si každý mohl vybrat podle zkušenosti a pokročilosti. Na fotografiích je vše dobře zachyceno a pokud by někdo potřeboval další úhel pohledu, nabízí se zde: https://www.youtube.com/playlist?list=PLKAgdec9WlFVi37qEXu0rqNQsXJJajpFY Knihu mohu doporučit, cvičím podle ní už dva roky a jsem velmi spokojen.
Kniha Posouvání hranic v seznamech
Skvělý průvodce pro cvičení s vlastní vahou, spousta doprovodných fotografií a také povzbuzující ujištění, že i borci zvyklí makat pokrok zaznamenají po týdnech až měsících