Pouť přehled
Jan Hlubek
Dřevěný kolotoč má být pro Patrika milým dárkem, ale místo toho nevinně vypadající hračka otevře dávno zapomenuté rány a připomene to nejtemnější zlo, které se ve městě před lety i nedávno událo. Horor z pera Jana Hlubka vyděsí nejen vaše děti.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pouť. Přihlašte se a napište ho.
Autor Jan Hlubek vytvořil příběh plný napětí a strachu. Jeho popisy jsou sugestivní a čtenáře vtahují do děje. Pouť je kniha, která mě bavila až do poslední stránky. Jedná se o horor pro mladší, takže to vidím jako takovou přípravu pro budoucí milovníky hororu. I když pár scén mi přišlo na hraně s věkem 12+
Pouť je druhá kniha, ktorú som od autora čítala. Tou prvou bola jeho hororová poviedková zbierka a musím povedať, že tá sa mi páčila o niečo viacej. To ale neznamená, že som sa pri tejto nudila alebo ma nebavila.
Kniha je opäť veľmi útla s veľkými písmenami, takže som ju prečítala na jedno posedenie.
Atmosférou aj prostredím mi trochu pripomínala "To" od Stephena Kinga. Hlavnými postavami podobne ako v Kingovom románe sú deti a taktiež tu máme klauna. Celé to rýchlo odsýpa, je to tajomné a dobrodružné, miestami strašidelné.
Záver by som si asi predstavovala trochu iný.
To, čo v ňom autor použil, mi tam moc nepasovalo, ale nejdem prezrádzať. Názor si urobte potom sami, aj táto kniha určite stojí za prečítanie.
Závod s časem, Trnová královna a další knižní novinky (9. týden)
25.02.2024
Kniha Pouť v seznamech
v Mé knihovně | 33x |
Po přečtení 23:55 a Rosie ( ta byla opravdu pro děti ), se mi kniha Pouť zatím líbila nejvíce, kniha byla napínavá.