Já, Poutník přehled

Já, Poutník
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232200/bmid_ja-poutnik-232200.jpg 5 2086 2086

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horském úbočí Hindúkuše. Plán spáchat děsivý zločin proti lidstvu… Mám s tím vším něco společného. Proto se vydávám na cestu. Já, Poutník. „Jediný thriller, který si letos musíte přečíst.“ – The Guardian [sckn.cz]... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Knižní klub

I am Pilgrim, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, Poutník. Přihlašte se a napište ho.

mirek2644
04.02.2025 5 z 5

Za poslední dobu, jedna z nejlepších knih, kterou jsem četl. Děj má spád, nenechává vás odpočinout. Pořád chcete číst, číst a číst. Mohu jen doporučit

Martason
01.02.2025 5 z 5

Vynikající příběh kniha má 760 stran,ale není v ní žádné hluché místo i zdánlivě nepodstatné věci se postupem času ukáží jako důležité

MrBlueberry
14.01.2025 4 z 5

Je to jedna z tých, kedy ľutujem, že som ju už čítal - pretože by som ju chcel prečítať znova prvý-krát.
Najskôr mi prišla príliš hrubá a keď som bol za polovicou, tak už bola príliš krátka.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Knižní novinky (50. týden)

10.12.2018

Nejlepší thriller roku 2014?

25.09.2014

Kdo by to byl řekl, ale zdálo se mi, že čas utíká pomaleji, když člověk čeká na konec světa.

Ocenění knihy (1)

2014 - British Book Awards (Crime & Thriller Book of the Year)

Kniha Já, Poutník v seznamech

v Přečtených2 786x