Povídky přehled
Pavel Kohout
55 autorských povídek v jedné sbírce. Humorné povídky Pavla Kohouta inspirované neskutečně skutečnými i skutečně neskutečnými životními příhodami. Některé povídky byly otištěny v minulosti v časopise trnky-brnky.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povídky. Přihlašte se a napište ho.
Soubor povídek od počátků ze školních prvotin po vyzrávající věkem protřelý názor ve smyslu, že po ránách osudu je humor léčivo nejprogresivnější.
Povídky krátké jako záblesk vtipu, co musí ven a co stojí za myšlenkou netradičního pojetí názoru i přes nelogičnost věci.
Dostala mě ta, kromě jiných, v níž se v dětském myšlení zrodí nápad po objevech.
Objevování - být tím kdo dosáhl mety na severním a jižním pòlu je obdivně úžasné, ale co tak být první kdo objeví východní či západní pól, na tož kdo získá prvenství - stanout na konci světa, no není nad snové vítězství.
Povídkový mix, ze kterého se najdou i stopy u těch co Nechtěj slevu zadarmo.
Různorodost v tématech je pestrá a pobavení skýtá na hezky dlouhou dobu.
Fajn.
Kniha Povídky v seznamech
Část díla
Automobilová hvězda
Cesta do Brna aneb Jak jsem jel na zkoušku
Dej mi ještě šanci, lásko
Den D v DD
Den s reklamou
2020 | Les Bor |
2020 | Vražedkyně |
2023 | Tajemství |
2015 | Povídky |
2014 | Kat |
Povídky - no dobře, ale po celou dobu jsem měla vtíravý pocit, že čtu ne vždy povedený pokus ve stylu Šimka&Grosmana. Povídka napsaná brněnským hantecem nemůže nikomu, kdo toto "nářečí" aspoň trochu nezná nic říct. Překlepy a hrubky v knize ubraly další hvězdičku. Můj dojem byl, že kniha byla "spíchnutá" za jízdy v tramvaji.