Lily a Magor – 2. díl přehled

Lily a Magor – 2. díl
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489467/lily-a-magorD774Yf-NuO-.jpeg 4 8 8

Povídky Pověstiny série

< 2. díl

Pokračování střeleného příběhu na hraně sci-fi, fantasy, grotesky a vonnegutovského pop-artu, v němž jako v každé nejlepší knížce nechybí pořádná zombie-apokalypsa!

Literatura česká Sci-fi Fantasy
Vydáno: , Formal Group
Originální název:

Lily a Magor , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lily a Magor – 2. díl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

bookcase
12.06.2022 3 z 5

I tentokrát jsem vystoupila z komfortní zóny a musím říct, že nic zvláštnějšího jsem snad nečetla - jo, vlastně první díl! :)))) Je to střelené, bláznivé, není to čtení pro masy, ale pokud máte rádi šílené věci, tak se vám to bude zamlouvat. Není to primárně můj šálek kávy, ale pobavila jsem se.

Knihomolka97
02.05.2022 3 z 5

Ze začátku jsem s ní trochu bojovala nemohla jsem se začíst a zorientovat - hlavně v množství postav. Často se skáče v čase na různa místa. Je určitě super, že u všeho jsou data a víme, kdy se daná část odehrává.
Jakmile jsem se se do toho vžila, nemohla jsem přestat číst. Autorův neotřelý styl vyprávění mi sedl, bylo to vtipné, svěží a nabité akcí. Bavily mě třeba názvy a jména. Originalita rozhodně nechybí! Dočkala jsem se také mírné romantiky. Samotného Magora s Lily tu ale tolik není, proto doufám, že se brzo dočkám dalšího dílu.
3,5⭐️/5⭐️


robin9739
10.04.2022 4 z 5

Závěrem bych řekl, že si knihu potažmo celou sérií přečtete ať si uděláte vlastní obrázek o tomto specifickém díle. Určitě to beru jako rozšíření mých literárních obzorů. Druhý díl je za mě lepší jak první, ale stále je tam několik nešvarů a čtenář musí být pozorný jinak se bude ztrácet. Určitě chválím přístup a jedinečnost světa a postav, jež v něm kooperují. Tak jak jsem psal u prvního dílu, autor má potenciál a hlavně umí psát. Navíc se mi líbí zajímavé obálky u obou dílu, které svým vizuálem prozrazuji, že se bude jednat o vícero linek a osudu v jednom…

Hodnocení 3,5⭐/5⭐

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lily a Magor – 2. díl v seznamech

v Přečtených8x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

2019  41%Lily a Magor – 1. díl
2021  73%Lily a Magor – 2. díl