Pozdrav z Itálie přehled
Julie Caplin
Laurie je přesvědčená o tom, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm musí vydat do Itálie spolu s protivným průvodcem. Cameron tím taky není zrovna nadšený, má však své důvody, aby s Laurie jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně přichystal pár překvapení… Na tuto cestu nikdy nezapomenou!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: 2025 , MottoOriginální název:
From Italy with Love, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozdrav z Itálie. Přihlašte se a napište ho.
Knihy ze série "S láskou" se mi zdají trochu slabší. Jsou stále příjemné a čtivé, ale zdají se být trochu vynucené. I když jsou trochu slabší a občas je to celkem "přitažené za vlasy", stále se jedná o příjemné útěky od reality a stresu.
Ľahká oddychovka na zimné večery. Romantické úteky sa mi páčili viacej, ale nebola som sklamaná.
Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)
10.09.2023
Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž
17.10.2022
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
Kniha Pozdrav z Itálie v seznamech
2018 | Kavárna v Kodani |
2020 | Hotýlek na Islandu |
2021 | Chata ve Švýcarsku |
2019 | Cukrárna v Paříži |
2019 | Pekárna v Brooklynu |
Když jsem sahala po téhle knížce, netušila jsem, že se jedná o Julii Caplin, od které jsem četla několik titulů ze série romantické útěky. Skvělý nápad na zápletku. Představovala jsem si, kam bych jela já, do které země, co bych si chtěla užít tak jako Laurie. Velmi povedené a čtivé.