Prasklina přehled
Sharon J. Bolton
Felicity Lloydová pracuje jako glacioložka na odlehlém ostrově Jižní Georgie. Jedině tady se cítí v bezpečí. Freddie ale ví, že se tam skrývá. Právě vyšel z vězení, kde si odpykával trest za vraždu, a hodlá Felicity najít za každou cenu. Na poslední lodi, která na ostrov před začátkem zimy připlouvá, není jenom on. Přijíždí i lékař Joe, který chce své bývalé pacientce pomoci… brzy se ale ukáže, že Felicity není jediná, kdo bude potřebovat zachránit.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2021 , DominoOriginální název:
The Split, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prasklina. Přihlašte se a napište ho.
Ja som sa tešila na príbeh z chladného prostredia Antarktídy, ako tomu sľubuje anotácia kniha, ale dej sa tam odohráva len na začiatku a na konci knihy. Práve tieto časti ma bavili hádam najviac. Ale zvyšok knihy veľmi pokulhával. Mna ten príbeh veľmi neoslovil a aby som neprezrádzala veľa z deja tak si to nechám pre seba. Ale ak máte s autorkou skúsenosti a viete ako píše, určite nebudete sklamaní, lebo vraj ide o jej typické písanie. U mňa ide o prvú jej knihu a mňa ten štýl nezaujal.
První třetina knihy mě moc nenadchla, ale potom jsem se od ní nemohla odtrhnout. Jiné knihy této autorky jsem nečetla, takže nemám porovnání.
Knižní novinky (40. týden)
03.10.2021
Kniha Prasklina v seznamech
2015 | Volavka |
2016 | Tak to je, tak to bude |
2017 | Má ji rád, nemá ji rád |
2014 | Obětina |
2019 | Rakvář |
Po cca 50 stranách odloženo. Kniha má určitě své příznivce, ale tady jsem já osobně šlápla hodně vedle. Nebavilo, vůbec se nedařilo začíst a hlavně
nesympatická hlavní postava.